I sista skälvande semester stunden..17/7..

Idag tog jag mig återigen en promenad söderöver förbi det vackra cala lo ferris och bort mot Punta prima, tog cykelvägen tillbaka och tittade in i området med dom pastellfärgade husen vid Mar Azul, hade sett nått tips om en restaurang som heter Christopher som skulle vara bra! Men jag hittade ingen restaurang som hette så? Får forska vidare…
image

När jag kom hem så hade frugan fått igång målarpenslarna och kreativiteten flödade i värmen..jag cyklade iväg till Aldi och handlade lite kefir till lunch,intog denna medan jag kollade på lite cykel på paddan men havet lockade och frugan hade redan övergivit penslarna och gått ner så då blev det bad o sol ett tag under em..
image

Frugan ville mot kvällningen dra iväg upp mot zenia boulevard igen, det var nått som fattades 🙂 jag nappar ju direkt när det gäller att komma iväg på cykeln..så vi drog iväg förbi Aldi och under 332an och upp på cykelvägen mot PP. Strax före nattklubben tog vi av in mot höger och efter lite virande så hittade vi riktningen!….trodde vi? Vi cyklade och cyklade på en väg som bara gick uppåt Avenida Espuna, förbi byggnationerna vid Amay quinto…tror vi? Bor man här så tar man inte bara strandstolen och promenerar ner till havet inte?
image

…Cyklade och cyklade..hamnade i nått stängt område men som tur var så kom det en bil som skulle in så vi kunde slinka ut 🙂 satan i gatan va d var varmt..huva va långt från havet detta område ligger? Och va långt från Zenia boulevard 🙂 vi hittade dock till slut fram till målet och kunde släppa loss…först någonting läskande bara..pust! Varför följde vi inte bara stora vägen..332an upp till La Zenia??? Kan man undra 🙂
image
Efter ett tag så blev jag hungrig och kinkig och frugan var borta? 🙂 hittade på henne till slut och hon var så lycklig då hon kom ut knallandes från Primark! Efter lite överläggning..som jag vann! Så cyklade vi iväg ner till PP och gick på Woken igen..fyra ggr på La Zenia Boulevard och fyra ggr på Woken under tre veckor 🙂 blev mätta och belåtna..minus på Woken är att dom måste impregnera servetterna i ett otroligt starkt tvätt och sköljmedel, det riktigt stinker om servetterna, men det kan då jag leva med om maten är bra:) när vi sen cyklade hemåt igen så såg jag vad wienersnitchel stället hette..Gelateria Italiano! Och Picasso precis bortanför..
image

Annons

11 reaktioner till “I sista skälvande semester stunden..17/7..

 1. Hola!
  Usch för att irr bort sig så där. Tur att ni kom rätt till slut!
  Får se om jag kommer ut till La Zenia i höst. Skulle vara intressant att se. Jag hittade de berömda krokarna på Aki, vita dessutom, så jag behöver ju inte dit för att köpa krokar.
  Önskar er en bra hemresa, bättre än nerresan framförallt ! 🙂
  Vi kanske ses i höst? Jag är nere mellan 25/8-2/10.
  Kram/A-K

  1. Hola AK..jag tycker det är kul jag 🙂 då får jag ju cykla lite mera och se nya områden !? Men det var otroligt varmt då! Ha ha vi köpte krokar nu också på Leroy Merlin..där har dom mycket grejer! Jo hoppas den blir smidigare än hit…fast vi fick ju en fin natt på hotell 🙂 om allt går som planerat så kanske jag kommer ner i slutet av okt? Sen blir det nog att vänta tills nov/dec…ha det så bra// kram Mats o Nenna

 2. Hej!
  Nu är vi hemma igen efter en veckas utflykt till Hallandändska internetfria skogsbygder. Ett plus är att det bara är en par mil till Gekås i Ullared. Men även det har förlorat den tjusning det en gång hade. Och torghandeln i Varberg är inget emot marknaderna i och runt Torrevieja, om man nu är intresserad av dylikt.
  Kan man numera sitta ute och äta på ”våran” Wok? Det ser så ut och är isf något nytt. Toppen om så är fallet. Gelaterian är välbesökt, speciellt på lördagar då wienerschnitzeln är billigare, men den är bara för stor, och ibland seg. Tacka vet jag La Piazza på CC Punta Marina.

  Ni är alltså snart på väg hem (vi åkte förbi Valbo i går och fick sitta en timme i kö pga att en långtradare vält 11TIMMAR INNAN VI PASSERADE) efter många rest.-och ZB-besök. Hoppas att ni har haft trevligt! Vi ses till hösten, kanske.
  rocio

  1. Hola Rocio, vi har vart i era trakter mest hela tiden 🙂 fyra-fem ggr i La Zenia och fyra ggr på Woken..jo dom har bord och stolar utanför..skönt att slippa slammret! La Piazza blev det aldrig av att prova! Vi satt en dag på en engelsk pub lite längre in och höll på att frysa ihjäl.. I alla fall jag 🙂 överdriver lite! Jaha! Valbo…ja då kanske ni for förbi Kungsgården då också? Har för mig att vi bokat två veckor nov/dec? Ha det så bra och hälsa Hasse

 3. Fina semesterbilder! Men så skönt att man inte bor i så här långt från havet och stan, som de nybyggda områden ni irrade in er i. Kändes långt från ära och redlighet…
  Även här hemma har vi haft fint väder och den svenska sommaren har varit i sitt esse sedan vi kom hem i slutet av juni. Och det lär bestå….
  Njut och ha det fortsatt bra de dagar ni har kvar.

  1. Hola Ditte, jo vi sa så att så där långt ifrån havet skulle vi inte vilja bo! Att vi bor en bit ifrån staden gör inget, går bussar in om man vill in…vi kan ju välja om vi ska gå till Punta Prima eller torre…skönt att den svenska sommaren har kommit igång..den är den bästa ändå 🙂 men vi kopplar av så bra när vi är här! Vi njuter så mycket vi kan…ha det gott

 4. Hej! Brukar läsa er blogg. Vi har huset i Los Altos. Vi bor från jysk rakt upp förbi chino och högst upp på den backen:-) gatan upp där amay byggs heter c.escorpiones el nå sånt:-)

  1. Hola 🙂 ja men då var det Los Altos vi snurrade runt i då! Finns det flera? Det finns ju flera El Paraiso! Vilken kalas backe det var! Jag som gillar att cykla tyckte det var toppen, aningens varmt kanske…men det går väl fort utför 🙂 Aha, vi tyckte vi såg byggena av Amay på vänster sida när vi cyklade uppför Avenida Espuna…ha det så gott uppe på bergets topp 🙂 // Mats o Nenna

 5. Tror bara det finns ett Los Altos,men säker kan man inte vara:-) Jag får för mig att området är rätt stort. Sen heter ju urbanisationerna i Los Altos olika oxå…jag bor på Lagomar I finns en tvåa av den oxå:-) ni kanske cyklade på höger sida om Amay..finns en chino och lara cars där bla:-) DEN backen är ingen barnlek men vi har fin utsikt från vår takterass:-)

  1. Hola! Ja vi cyklade nog på höger sida om Amay.. Kommer inte ihåg vad det var för slags affärer o sånt..hade fullt sjå att cykla 🙂 Ja ni måste ha fin utsikt kan jag tro ! Fina områden men kändes lite långt från havet för oss 🙂 ha det så bra// Mats

 6. Hmm det kan vi ångra idag,längden t havet alltså…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close