Dan före flygare dan… 18/7

Ja då kom den här dagen då vi blir lika förvånade varje gång.. VA? Har det redan gått tre veckor och vi ska åka hem i morgon?? Men jo så är det ju 🙂

Vi har haft en toppen semester här i vår lägenhet i spansklandet..så många måsten som inte finns, bara ta dan som den kommer och chilla på. Värme har det varit gott om men vi klagar inte 🙂

Det märks att en del spanjorer har fått semester och att barnen är lediga från skolan, dom är uppe väldigt sent och stojar och skriker 🙂 men dom är ju barn och ska väl leka och stoja. Frugan tycker dock att de kan lugna ner sig efter 22.00 och inte trappa upp skriket. Kl.00 är det läggdags och det blir tyst. Undrar hur det är lite längre fram i augusti?? Kul att se lite flera lägenheter som är bebodda nu.

Varje gång jag har varit ner till Torrevieja så är det en sak som slår mig, i Spanien har dom väl aldrig haft någon renhållnings kampanj som vi i Sverige har haft… var det inte på sjuttiotalet? HÅLL SVERIGE RENT. Det är väldigt skitigt! Överallt ligger det skräp, flaskor, papper, burkar mm. Jag funderar lite över EU? Skulle inte renhållning och källsortering vara en bra punkt på EU’s agenda? En annan liten sak jag funderar på är varför det inte står tex innehållsförteckning på engelska på varorna här i Spanien? För man kan väl inte begära att det ska stå på svenska ändå? 😉 Men i Sverige så står det minsann på alla språk, dock inte samiska!? 🙂
image
Igår var det lite mulet, jag förstår att de som bor här kan glädjas åt en mulen dag eller en regnig dag 🙂 ibland ! Men igår var det som sagt lite mulet så vi tog bussen in till stan, perfekt! Det har vi aldrig gjort 🙂 buss D och så klev vi av vid södra busscentralen precis i kurvan innan turistbyrån.
image
Vi strosade runt lite på paseon, kollade på folk och njöt, efter ett tag så blev vi hungriga och då gick vi upp till Galiano..gick o gick..vi hittade inte dit på en gång fast vi varit dit så många ggr förut?
image
Efter stadstrippen så var vi så full av intryck 🙂 så vi måste gå ner och lägga oss vid havet ett tag… lantisar alltså 🙂 men det gick inte så lång tid innan vi frös, det var mulet och blåste!! Så vi gick upp och chillade i värmen i lägenheten istället 🙂
image
Under kvällen blev det ett glas vin, mögelost och vindruvor… i alla fall för mig. Frugan letade en viss sort av alla dom sorter som fanns i påsen? Hon ratade 85% av resten i påsen 🙂
image

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close