Dan före dan före dan före dan före…..eller strandsatta i Torrevieja 😎 19/7

image
Ena stunden ser hon ut så och andra stunden si.. 🙂 vi tog oss en morgonfika på balkongen, det är ju inte roligt att bryta upp och åka hem så man är kanske lite sammanbiten och fundersam?
image
Efter lite fika och städ så tog jag mig en promenad söderöver en sista gång innan vi ska plocka ihop och dra oss mot bussen till El Altet…när jag kom fram till Punta Prima så fick jag ett SMS! Tyvärr så är ert plan inställt? Va är det ett skämt eller? Men inte då! Satans jäkla Norwegians dreamliner! Ingen bra reklam för detta lågprisflyg inte.😳
image
Väl hemma så satte vi oss vid paddan och kunde logga in på Norsken och boka om resan till i morgon söndag… för ringa dit gick ju inte! Väntetid som heter duga? Och vad är det för fel på planet då? När vi var i Stockholm och skulle ner så sa personalen på Arlanda som tog hand om oss och flygbesättning på dreamlinern att dom inte fått reda på någonting av Norwegian! Det är väl konstigt!
image
Ok! Tur en sån här gång att vi har ett ställe att krypa in i och tur att vi inte hade hunnit iväg till flygplatsen! Och tur att vi hade internet så vi kunde boka om resan själva! Tänk om vi skulle sitta i telefonen och vänta… kanske telefonräkningen blivit lika dyr som resan!
image
Ja ja..slut på I-lands problemen 🙂 vi åker hem i morgon över Oslo och vi fick en dag till i det härliga Torrevieja! Har legat på playan hela dagen efter att resan blev ombokad! Nu har vi käkat och tagit oss nått glas vin så nu är det gött att leva 🙂

Annons

8 reaktioner till “Dan före dan före dan före dan före…..eller strandsatta i Torrevieja 😎 19/7

 1. Helt otroligt att Ni skulle råka ut för detta igen! Jag har nog åkt Ryan de senaste 5-6 åren och har alltid kommit iväg i tid!
  Skönt i vilket fall som helst med en extradag! Alltid lika tråkigt att åka hem.
  Kram/A-K

  1. Hola AK..ja eller hur..och sånt tjafs det varit om Ryan? Men dom levererar det dom lovar i vilket fall, för det mesta 🙂 ja vi har ju haft otur som fasen..men skönt att vi har en lägenhet att vänta i då det blir så här… Ha det så gott..vi hörs.. Kram

 2. Bedrövligt! Men som du säger; ni lyckades boka om. Fick ni den ombokningen utan extra kostnad eller går Norwegian in och betalar mellanskillnaden? Bra att veta om man själv hamnar på ett sådant plan. Visst är komforten bra men det hjälps ju inte om planet är trasigt….
  Håller nu tummarna för er att det går bra att komma hem.
  Lycka till! Och sen svenska sommaren är fin….

  1. Hola, jo vi lyckades boka om då vi kunde logga in snabbt på deras hemsida och plocka en resa som fanns kvar… Men dom försvann fort..vet inte hur andra som inte har tillgång till internet fixar det, telefonen kan man ju ringa på men det var lång väntetid då vi provade att ringa! Sen tror jag en del hann åka ut till flygplatsen och dom kanske inte har hunnit hem än? Vi fick boka om utan kostnad! Så det var bra, men man har hört lite olika! Gott att vara i Sverige nu också..vilket väder 🙂 ha det så bra// Mats o Nenna

 3. Men detta har ju hänt er en gång innan?? Vad är det med dem?
  Men tur att ni har boende så ni slapp ta in på hotell. Och samtidigt var det kanske lite härligt att få en dag extra i Torre 🙂
  Ha det bra!

  1. Hola Ami…ja vi måste ha extra otur med detta resande 🙂 men tur att ha en bostad att gå till, och det var ju skönt att gå ner på playan igen! Ha det så gott

 4. Hej hörrni !
  Ja vad ska man säga. Jo att ni kommer hem ordentligt! Sen måste man ju bojkotta detta plan. Finns ju inget annat att ta till för oss resenärer 😦
  Kram P ♥♥

  1. Hola P..ja vad gör man om man är sugen att resa och priserna är låga, jo då bokar man! Men nu vete sjutton om jag inte ska börja kolla vad det är för plan dom tänker skicka iväg upp i luften..finns ju hur mycket som helst att läsa om på nätet..och inte bara om Dreamlinern utan också hur dålig Norwegian är på att informera sina kunder! Kram på dig:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close