Sverige igen… 20/7

Då var vi igång igen, tog oss med taxi in till busstationen, var ute i god tid så vi tog lite att dricka på caféet..såg upphovet till dansen/ sången ”La cuccaracha” då Nenna upptäckte en kackerlacka som smög sig omkring runt hennes fötter och rygga, munterhet sågs bland resterande cafe gäster, den hamnade under min sko till slut..
image

Bussen tog oss till El Altet, så långt var allt frid och fröjd 🙂 inga konstiga sms från Norwegian om inställda eller försenade plan…peppar peppar ta i trä!

Tog kort på dom resenärer som ska med bussen in till torre, smidigt med denna flygbuss, ca 7€ per person man betalar på bussen in till torre och köper biljett i lucka från torre..
image

image

Incheckning gick galant med bagadropp, dock var vi lite tidiga så vi fick sitta och vänta tills dom öppnade den, men vips var vi inne och hungriga var vi 🙂
image

Till slut var väntan över och nu var vi på väg med ”Hurtigrutten” och då på väg till Oslo! Vi lämnade ett strålande väder i Torrevieja och Spanien.
image

Så här ser dom riktiga planen ut som levererar och levererar..det är väl en Boing det med om jag inte minns fel, Norsken levererade 🙂 och vi hamnade efter en behaglig resa och trevlig personal, som alltid! på Gardemons flygplats, den såg liten ut? Smidigt att gå ur planet och in i terminalen, sen ner för en trappa och in i nästa gate för en stunds väntan innan nästa plan rullade in, dock höll jag på att springa iväg åt alldeles fel håll, jag var nog lite stressad men som tur är så har jag en lugn fru! Som visar mig vägen här i livet:)
image

image

Fin flygning i underbart väder, det var väldigt fint att flyga in över Norge och mot Oslo, vilka landskap..får skaffa mig en riktig kamera så jag kan fota lite innan man landar med planet..telefonen ska ju vara avstängd..eller?

image

Våra väskor kom som dom första på rullbandet och Alfabussen kom precis när vi gick kom ut..timing till slut 🙂 sen var det ju det här med bilen…var sjutton parkerade vi den? Efter lite letande så hittade vi på den och färden hemåt mot Kungsgården tog sin färd, väldigt fin kväll som är svår att få på bild…

Väl hemma så måste vi ju åka och hämta våran Doris som har varit ifrån oss i hela tre veckor! Ja nu tror jag ju inte att hon har tänkt så mycket på det..mera husse och matte 🙂 hon var lika glad som hon brukar vara då vi varit borta någon dag..dom lever i nuet hundar 🙂

image
Nu får det nog en liten blogg semester tror jag 🙂 har sagt det förut! Men blir inte mycket som händer nu när semestern är slut inte..Jobba och äta och sova…men vem vet, kanske jag inte kan hålla mig från skrivandet..är lite avkopplande på nått vis 🙂 Adios Hasta Luego

Annons

4 reaktioner till “Sverige igen… 20/7

 1. ¡Hola Pareja!
  Äntligen hemma och det gick bra. Lång resa 🙂 Ni får vila upp er efter semestern 🙂 Ja du Mats du skrev ju innan semestern också så du skriver nog snart igen 😀 Hoppas vi 🙂
  Ha det så bra/ Kram P ♥

  1. Hola P…ja det blir lite som ett gift det här med bloggandet 🙂 kul är det..men om det inte händer nått? Hur kul är det! OK..man ska ju plocka fram tre saker varje dag som har förgyllt din dag! Finns alltid något bra och fint att plocka fram.. Gräset är så grönt, himlen så blå, fåglarna kvittrar så fint 🙂
   Resan gick så bra nu när det var dom gamla beprövade planen som flög, skönt att komma hem! Vilken tur man har som kan åka så här! Kram på dig och ha det så gott önskar vi från Kungsgården

 2. Skönt att hemresan gick bra. Alltid något! Apropå tre saker som hänt under dagen, så har jag som måtto att det skall ha hänt tre trevliga saker under dagen och därutöver två nya. De nya sakerna kan vara små, bara det är något jag inte gjort tidigare…
  Ofta lyckas jag.
  Hoppas din blogg semester blir kortvarig.
  Ha det gott även här i den svenska sommaren .

  1. Hola Ditte, ja du är bra på att ordna nya spännande möten och äventyr, ska tänka på dina ord! Ofta är det det lilla som blir något extra 🙂 ha det så gott..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close