Härliga Sverige.. 23/7

Bild på fyren La torre de Hercules, en av världens äldsta fyrar..vackert tyckte jag det var hur som helst..lånad bild 🙂
image

Ahhh..så gott det var att komma hem till Sverige igen, borta bra men hemma bäst..eller 🙂 Det som slog oss båda när vi klev av planet redan i Oslo var..Va gott det luktar…tur vi har våra årstider så att växterna hinner suga i sig det livsnödvändiga vattnet i lugn och ro innan värmen slår till på allvar.. vi njuter i fulla drag av värmen och solen och allt det gröna i vår närhet..men det är ju klart att det inte är så lätt att njuta av värmen alla ggr när man måste jobba och slita för brödfödan, bättre går det när man är ledig och bara kan slå dank och klä av sig mycket det bara går 🙂
image

Hittade en sån fin bild på prästkragar, jag brukar också försöka krypa ner så där och fånga ljuset och få en annan vinkel på bilden än vanligt, men jag har ju bara min gamla ajpone jag..men jag är imponerad av bildkvaliten på den ändå…måste skaffa mig en ny snart för den är så spräcklig i glaset min telefon nu efter några nedslag i asfalten..dom är inte så tåliga dock 🙂
image

Agnes är ett av våra BB som börjar sin nyfikna bana här i livet, hon var ju ner och hälsade på farmor och mig i värmen, här tar hon sig ett svalkande dopp i vår pool 🙂
image

Tove är ju vårt äldsta BB och hon domderar och styr över mormor så det står härliga till 🙂 hon är bestämd den lilla damen!
image

Sen har vi ju vårt yngsta BB Signe..som om jag känner mig själv, kommer att domdera över morfar 🙂 Här står hon redan och tränar med kettelbells så morfar måste nog börja träna ännu hårdare om jag ska ha någon chans att hävda mig 🙂
image

På väg ner till sjön Ottnaren, fantastiskt vilka färger och dofter som finns i vår härliga sommarhage..
image

Efter lite gräsklippning i stugan så smakade det gott med lite kokt korv med surdegs bröd och senap o ketchup..enkelt är också gott 🙂
image

Annons

6 reaktioner till “Härliga Sverige.. 23/7

 1. Hola Pareja!
  Så fina bilder på allt och alla! Fyrbilden är ju otroligt vacker!! Ja din ajfån verkar ha en superbra kamera. Ha det fortsatt bra i det vackra Kungsgården 🙂
  Kram P ♥

  1. Hola Preciosa 🙂 fyren är fin..tror jag hittade bilden från spaniavisens bilder på instagram? Tror jag? Ajpånen funkar bra men ibland räcker den inte till, ska kolla på nått annat alternativ också..kram

 2. Hej i värmen!
  Jo, visst instämmer väl dom flesta i uttrycket ”borta bra men hemma bäst”. Även fast vi är i Torrevieja lika stor del av året som vi är i Sverige, så är iaf Sverige och Sundsvall ”hemma”. Det beror naturligtvis på att våra barn och barnbarn bor här i S. (Det är ju hur tydligt som helst på dina fina bb-bilder). Och ju äldre jag blir, desto mer ”hemma” blir det.
  Och visst är Sveriges natur oslagbar i sin sommarklädsel? Synd bara att landet måste ha vinterkläder på sig så lång tid av året….
  Ang. maten: det enkla och beprövade är oftast det säkraste kortet.
  Ha det bra i Norrlandsvärmen!
  rocio

  1. Hola Rocio, jo det är gott att vara i den svenska härliga sommaren, den är oslagbar! Och så finns ju som du säger resten av familjen där också…barn o bb! ..men världen blir ju mindre och möjligheterna att flytta på sig ökar hela tiden så vart man bor kanske blir mindre viktigt framöver? Ha en skön sommar..

 3. Visst är ”hemma här” också fantastiskt. Och så bra vi har det som kan växla mellan våra boenden.
  Härligt med barn och BB, det ger en sådan glädje. Härliga bilder som påminner om att det gäller att vara här och nu. Visst?
  Ha det gott!

  1. Hej Ditte, ja vi har tur som kan skifta ställen, o det behöver inte vara så långväga ställen alla ggr 🙂 och barnbarnen ger ju en extra krydda till livet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close