Fredag i Kungsgården..1/8

imageMin grabb mattias tog denna bild från balkongen i El Paraiso, fin tycker jag! Dom är säkert på La Zenia Boulevard och shoppar runt just nu.. Kylskåpet vägrade starta för dom när dom kom ner i onsdags natt, men dom verkar nöjda trots det..verkar inte behöva någon kyld dryck på rummet? Dom skulle kolla efter ett nytt? Det är väl så att man får räkna med att saker går sönder i lägenheten allt eftersom 🙂 fick precis veta att nytt kylskåp installeras i morgon..låter riktigt trevligt…undrar om man ska låta elen vara på? Och stänga av vattnet bara? För jag undrar om inte kylskåpet 🙂 mår riktigt dåligt av att slås av och på hela tiden! Tål att tänka på…

imageIgår var det torsdag och lika underbart väder som det har varit..hmm? Ja väldigt länge efter svenska mått mätt! Vi tog en promenad i omgivningarna i Kungsgården i går kväll..svenska sommarkvällen är ju så fantastisk när det är sådant väder som det är just nu…

imageVarmt har det varit till glädje för vissa och skit för andra..men så här kan man lösa ett svalkande problem…notera att det INTE är jag 🙂 det har kunnat va det! Men lite svårt att komma ur kan jag tycka…

imageJag har inte fastnat för rökning och det är jag glad för..jag har ju tjuvrökt som dom flesta och stått med en cigg på fyllan någon gång har man väl gjort men inget mera…skönt! Ingen av våra barn röker heller, riktigt skönt 🙂 men det var dock en rolig bild som jag hittade..

imageSvängde förbi min mamma Rut på väg hem, hon är en utav alla dom tysta kämparna som finns..som tagit sig igenom sorg och glädje i livet och hela tiden tänkt positivt och inte låtit bitterhet ta över..min syster Ingrid är också en positiv vitamin i det hela…:) min mor är en av alla dom vardagshjältar som finns…

imageSenare under kvällen så grillade vi och dukade upp på altan för att inta den läckra maten..men va tog dom vägen..står bara två tomma stolar där och inga tallrikar…bara jag själv? Hmm..var det några getingar som tog knäcken på dom så dom flyttade in i stället..antagligen..

Vi har ingen mygg att tala om men då kommer ju getingar i massor som är hungriga istället 😦 Men jag sitter kvar jag 🙂

Hasta la vista..

Annons

9 reaktioner till “Fredag i Kungsgården..1/8

 1. Ha, ha, ha! Tack för uppiggande foton! Badtunnan gillade jag extra mycket…
  Ja, kylskåp vill man ju ha och skönt att ni får ett nytt. Nja, är nog tveksamt om det mår bra av att stängas av och sättas på med korta intervaller. har vi varit borta baar en månad har elen varit påslagen, men vi har dragit ur kontakterna till tv, router och en del lampor.
  Vattnet stängs av.
  Här har vi ännu inte haft vare sig getingar eller myggor. Men de kanske väntar på att sätta fart.
  Ha det fortsatt bra!
  Bosse hälsar!

  1. Hej Ditte, ja man kan hitta mycket roliga och tokiga bilder på nätet 🙂 Ja det här med kylen? känns väldigt skönt att veta att el och vatten är avstängt när man är så långt därifrån ändå..men det är klart att vet man att vi eller någon annan ska ner veckan efter så kan det ju stå på! Getingarna är inte kul, men men…dom ska finnas dom med 🙂 ha det gott

 2. Hej Mats!
  Roligt att se din syster och fint namn har hon också 🙂 Förstår att matgästerna gick in…getingar är
  är min stora skräck sen min mor höll på att stryka med av ett bett…hu säger jag. Haft tur här hemma, inte sett någon – ännu.
  Kylskåpet kanske var av äldre typ? Man ska ju kunna sätta av och på ett kylskåp utan att det går sönder. Värre är att ha elen på anser jag. Ledningarna i Spansklandet har övrigt att önska.
  Hos Anders, Perras kompis brann det ju bakom en ”spak”. Nyare hus. Aldrig att jag lämnar elen på 🙂
  Kram P ♥

  1. Hejsan P…getingarna är ju så irriterande 🙂 men blir det inte alltför många så sitter nog jag kvar ändå! dom vill ju inte sticka mig om jag inte viftar eller så..har dock blivit stucken, satt inne och kollade på tv och viftade undan en fluga..fast det var det ju inte 🙂 tog en bit treo och blötte upp och höll på sticket..brukar hjälpa!

   Jo det är klart att saker går sönder nu på löpande band…det är ju inte nytt direkt det som sittter där..ska kolla upp varmvatten beredare och AC vid tillfälle..Ha det så gott..Ps du nämnde en svensk kille som jobbar med lite av varje där nere…hette han möjligen Stefan? ….kram

 3. Hej!
  Vi slår alltid av elen när vi åker hem, för säkerhets skull, men vår läg. står ju alltid tom tre mån. i taget. Jag håller med P, nog ska väl ett modernt kylskåp palla för av/påslagning ett antal gånger per år utan att ta skada. Jag har svårt att tro något annat.
  Vad lika varandra dom är, din mamma och syster! Otroligt!
  rocio

  1. Hejsan Rocio, nu har vi ett nytt kylskåp…det blev inhandlat på Media Markt..:)
   jo visst är det väl så att ett kylskåp ska klara av några av/på men kanske inte 12-15 ggr på ett år? och klarar av det gör det väl men undrar om det förkortar livslängden? Det måste väl finnas någon kylskåps expert på nätet!
   Klart att det skulle kunna börja brinna i någon gammal ledning, men jag undrar om inte vattnet är det som är mest troligt…tråkigt om det börjar läcka någonstans och inte vattnet är avstängt..
   Haha..jo dom är lika varandra 🙂 Ha det så skönt // Mats

 4. Hola!
  Förr lämnade jag alltid elen på pga kylskåpet. Gör inte det numera. Stänger även av vattnet nere vid gatan och inte i badrummet efter 2 ” pysläckor” från duschkabinen och ner i köket!
  Vi syns om några veckor. Var flyger Du ifrån?
  Kram/A-K

  1. Jag flyger från stockholm med norwegian 🙂 Men nu med det inkörda planet…inte med Dreamlinern,,Vi syns kanske på arlanda då? annars nere i torrevieja…:) känns ju tryggt att veta att allt är avslaget ändå! vattnet vill man ju inte att det ska rinna ner till våran granne under i vilket fall!! 🙂 hörs o syns

   1. Hej! Nej jag flyger Ryan från Västerås och landar i Alicante ca 16.00.
    Vi syn i Torre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close