Augusti är här…och värmen håller i sig..

image
Doris ligger still på gräsmattan för sin manikyr, trimning och finputsning…efter att det är klart vet hon att hon får en godbit..vi lämnade in henne förut för trimning men Marie Louise har lärt sig hur man gör 🙂 hon klipper och trimmar alla i sin närhet hon..frugan alltså 🙂 Till och med sig själv klipper hon!! Och mig klipper hon till ibland!

image
Igår kväll (söndag) kom vi så iväg på den efterlängtade cykelturen tillsammans, kanske det mest är jag som längtat 🙂 jag tycker det är kul när vi kan cykla tillsammans..jo! jag ska cykla sakta när jag är ute med Nenna! Men det är svårt när man är så snabb som jag är 🙂

image
Vi stannade till ute i Säljan hos Niklas, Sandra o lilla Agnes..oj va dom tyckte vi såg snabba ut i våra cykelkläder…:)

imageJust nu är yngsta grabben på väg hem från Torrevieja, dom har haft det bra vad farsgubben har kunna lista ut? Syns att dom skulle behöva krångla med att köpa ett nytt kylskåp bara..det blev ju ett från Media Markt..

Bilden tog min son då han var på ensamvandring i Torrevieja på lördag kväll, han hittade på folk som pratade svenska och tog följe med dom en stund på kvällen…han är social min son så han brukar hitta på vänner att umgås med…

image

Idag tog jag mig för med att klippa av och snygga till häcken vid vårt hus.. Jobb o jobb.. Är det inget annat 😦 Pust! Efter häcken tog jag mig ut på den varmaste cykelturen som jag någonsin gjort! På årets varmaste dag tror jag? Men blev inte så långt..4 mil bara…men svettigt var det!

Efter att Nenna (min fru) 🙂 kom hem så åkte vi ut till Ottnaren och stugan för ett kvällsdopp, tro det eller ej men det var otroligt uppfriskande, ganska kallt faktiskt i vattnet, det var bara 24 grader.. Tidigare i veckan var det uppåt 29-30 grader…riktigt skönt!
image

Annons

6 reaktioner till “Augusti är här…och värmen håller i sig..

 1. Praktiskt med Nenna som trimmar och fixar de som så behöver….
  Onekligen ser det varmt ut där på cyklarna, men säkert har ni glädje av turen. I värmen skulle jag mer uppskatta simning och det fick nu ju också till.
  Ha det gott!

  1. Hej Ditte, ja det är praktiskt med en frisör i hemmet…nu har ju inte jag så mycket kvar av material att klippa så det går fort att klippa till mig 🙂 Ja det var riktigt skönt och svalkande i vattnet, ha det så bra på Åland..hörs o syns

 2. Hej!
  Doris verkar ju nästan vara i koma, åtminstone ser hon ut att njuta fullt ut. Totalt avslappnad. Och så praktiskt att ha en ”hårkonstnär” i huset. Där sparar ni en massa sköna tusenlappar om år, som ni hellre kan spendera på annat, i Torrevieja t.ex. Jag undrar hur mycket pengar man har lagt ut under åren på förskönande ingrepp, dit bl.a frisörbesök räknas. Och till ingen större nytta, ha, ha…

  Och kan du vara vänlig och bespara dina/era vänner alla bilder på er i cykelmundering. Förstår du inte att du skapar ångest hos oss mindre ”hurtiga”? ¡Por favor!
  rocio

  1. Hej Britta, Doris tar det med ro när hon blir ompysslad, klo Klippning är väl inte lika uppskattat men det går 🙂 ahh…tror nog att alla ingrepp har gett någon form av positiv effekt ändå! 🙂 bara det att sitta o bli ompysslad en stund är ju bra…klart att får man det gratis så! 🙂 Memil…medelålders man i cykelkläder 🙂 haha..inte ska du få ångest bara för att vi gillar att gå ”cykla” omkring i tajta kläder heller 🙂 Men visst såg vi otroligt snabba ut! Hasta la vista..

 3. Ruth i Virginia 6 augusti, 2014 — 21:36

  Torre at night. Ser väldigt rörigt ut. Mycket bättre vid er badstrand!

  1. Hello Ruth, jo jag kan bara hålla med! mycket skönare vid vår badstrand…fint namn 🙂 min mor heter så..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close