Torsdag 7/8

imageDenna bild tog jag en kväll då vi varit söderöver ”Cala lo Ferris”

Idag har det varit mulet och kommit regn! Jag såg flera som gick eller cyklade i regnet och dom hade ett leende på läpparna… förståeligt efter denna fina sommar som vi haft. Jag förstår nu ännu bättre vilken glädje regn kan skänka i de länder som det är varmt i för jämnan. Det bästa är väl en jämvikt av gott och ont… regn och sol… mörkt och ljust… lite filosofiskt kanske men så är det! Vi behöver ju både glädje och sorg! Ja, nu svamlade jag iväg igen 🙂

image

Detta är en fin runda som jag cyklade sist jag var nere i Torre, en lagom tur för alla! Turen är ganska så bilfri och den är bara ca 23 km lång… en baggis för de flesta. Tilläggas bör för de vana cyklister som mot förmodan råkar titta på gps noteringarna, att jag bara ”promenadcyklade” turen. Det var sååå varmt… cyklade bara för att kolla 🙂

Jag tog högervarv runt Saltsjön för det är oftast enklast, om man inte cyklar i England förstås! Från oss 🙂 och under stora vägen och vidare upp mot los Balcones och SAN Miguel.. Förbi sjukhuset! Tog av mot los Montesinos, tror det är vid campingen! Cyklade på en fin ganska bilfriväg mot los Montesinos, tog en fika vid nått cafe i byn, cyklade vidare genom byn och kom fram till gamla järnvägen och en handelsträdgård. Svängde av till höger efter järnvägen och följde den ner mot Torrevieja. Man kan också fortsätta och ta höger vid rondellen och stora vägen, vad den nu heter? Och cyklar ner mot Carrefour och Habaneras.

imageLilla goa fina Doris, hon har varit hos Christin någon dag och då tog hon denna fina bild. Så avslappnad är vår lilla hund… men det är en terrier, bara så ni vet! Ibland så reser raggen på henne och hon blir förvandlad från en Golden retriever till en argsint och stressad terrier! Ibland i alla fall.. Lite för sällan dock.. men sådan matte och husse, sådan hund 🙂

imageIgår tog jag mig upp till vår härliga vildmarksstuga… fattar ni vad tyst och lugnt det är där uppe! Jag önskar av hela mitt hjärta att jag skulle kunna dra ner på jobb och kunna få mer tid till chill i stugorna 🙂 Det finns ju så mycket folk som inte vill nått annat än att jobba häcken av sig. Kan vi inte arbetsfördela så det blir bra för alla!? 🙂

imageDetta tog jag på en morgon promenad bort mot Punta Prima, så otroligt fint efter havet söderöver..har jag sagt det förut..hmm..ja kanske det 🙂

image
men det finns mycket fint här hemma också 🙂 min fru, mina härliga barn och mitt go hjärta lillgrodan Signe

Signe med föräldrar kommer upp till helgen och kan ni tänka er! Morfar ska få vara barnvakt? Ska de bli kul! Jajamensan fattas bara!

Annons

6 reaktioner till “Torsdag 7/8

 1. Ja, barnbarnen är livets efterrätt, åtminstone tycker jag det.
  Svalare här hemma och så laddar vi för Torre om lite drygt en vecka. Blir bra med lite miljöombyte och två bra ac har vi .
  Om värmen tillåter (alltså inte alltför varmt) skall vi prova din runda. Men vi startar nog via gamla järnvägen och tar San Miguel på hemvägen från Montesinos. Vi måste bara hitta bra cykelkartor där även småvägarna är utsatta. Har du tips?
  Ha det gott och kanske blir det verklighet att dra ner på jobbet….

  1. Hola Ditte, härligt med barnbarn! Går ju bra att cykla åt vilket håll som helst, tänker bara d är enkelt med höger svängar 🙂 så slipper man korsa så mycket gator.. Prova den ni..lagom runda.. Man kommer inte riktigt förbi SAN Miguel men los Balcones…jag hittade kartor på Carrefour tror jag… Skulle va gott att dra ner på jobb 🙂 ha det så bra..

 2. Beundrar Din och Nennas energi. Jag har stor brist på den varan! 😊
  Så söt hon är lilla grodan! Jag hade min lilla groda Astrid här igår. Och i förrgår var jag barnvakt åt alla tre . Härligt med barnbarn!
  Önskar Er en trevlig helg och kram/A-K

  1. Hola AK… Haha..ja vår energi tycker jag är på en ganska låg nivå så de kan inte va mycket att sträva efter 🙂 härligt med dom små kottarna och grodorna.. Och var du barnvakt åt alla tre så var väl din energi nivå på topp? Sköt om dig..vi hörs o syns..

 3. Åh, vad roligt att ni får rå om lille Signe själva 🙂
  Idag har det varit lite svalare här hos oss också, men hoppas att värmen kommer tillbaks.
  Max och hans flickvän är ju nere i Torre och har det betydligt varmare…..Nästan för varmt!
  Ha det bra!

  1. Hola Ami…ja det är riktigt härligt att få rå om grodan alldeles själv, lite konstigt ändå…man har ju gjort allt detta…men för ganska många år sedan…lite spännande är det trots allt 🙂 Vi har haft en riktigt varm o skön dag här idag..ha det så bra Ami…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

  search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close