Lördag och vecka 34…

image
så här har veckan sett ut i Kungsgården, regntunga skyar och grått töcken i allt som tagits för i Kungsgården med omnejd….några undantag för lite sol har det dock varit, men det har gått i det gråa i tankar och känslor.

Kanske att jag blir lite påverkad av allt som försiggår i omvärlden! För det är ruskiga saker som händer runt omkring oss.

Dessa fanatiker som är lika intelligens befriade som en kackerlacka… kanske jag tänker helt fel vad det gäller iq och kackerlackor…dom är antagligen otroligt utvecklade i förhållande till vissa grupper av människor i vår lilla underbara värld.

Kristendom,Islam, hinduism, judendom, buddism…. det är inte bara svart eller vitt i allt som existerar. Tänk till lite! Blir så trött på människor! Det är miljökatastrofer och krig och fan och hans moster. Dax att åka ner till värmen, gå in i bubblan av semesterrus och bara gå omkring och chilla… det behöver jag nu!

image
Nä! Skärpning nu, Mats! Det finns ännu mycket gott i vår otroligt speciella värld som vi knatar omkring i. Snart så är det en sån där fin vinter igen…gulp! Haha…jamen det är ju så mysigt med allt det vita och kalla..! Ja om man får välja så!!

Jag skulle kunna tänka mig att sitta och planera att åka till Sverige och snön i februari-mars ungefär…skulle vara mysigt! Åka till snön och kylan några veckor och sen dra ner till värmen igen:) jippie….

image
Tur att man möts av sådana små härliga individer som Tove och Agnes ibland, så att dom grå äckliga tankarna far iväg och fylls på med ljusa fina härliga positiva känslor och tankar istället. Min underbara lilla groda nere i Sollentuna har namnsdag idag lördag, Signe! Blev dock inte med på bild idag hon lillgrodan…
image

image
Ska jag vara riktigt ärlig så känns det inte riktigt lika roligt att åka ner själv denna gång, skulle bra gärna vilja ha haft med mig i alla fall en av dessa underbara kvinnor med mig ner….men men! I man got to do what a man got to do! 🙂 eller vad? Haha…komma ner till värmen och solen gör nog gott åt humöret hoppas jag… Snart har vi ägt vårt semesterparadis i ett år och vi är helt säkra på att det var ett toppen beslut att köpa en lägenhet nere i värmen och så länge jag kan få till extra dagar att åka ner så kommer jag nog att göra det när jag kan 🙂 med tiden så får vi väl se om jag blir mera avslappnad i förhållandet till att vi faktiskt äger en lägenhet nere i Spanien…tänker på några av våra vänner som har ägt bostad där nere i över 25 år..men än så länge är vi/jag otroligt taggade 🙂

Annons

6 reaktioner till “Lördag och vecka 34…

 1. Visst är det så mycket hemskt som händer i världen och tyvärr har det nog alltid varit så. Religionen är många gånger roten till dett onda, liksom maktgalenhet. Kanske får buddisterna ett lite pluspoäng i sammanhanget.
  Skönt att kunna byta ut lite höst och mörka tankar mot solen här. Värmen får du också och fuktigheten. Men vad gör det? Miljön är så härlig. Kanske kan du bli en pendlare? Hem och jobba intensivt och sedan tillbaka till Torre.
  Men guldkornen hemma, de små, ger ju mycket ljus i tillvaron. Och sedan får man tänka positivt.
  Välkommen hit!
  Ha de´!

  1. Hola ditte, ja nog tror jag buddisterna ligger skapligt bra till…jag gillar den buddistiska filosofin! Ska bli skönt att få komma ner o kolla till Augusti trängseln.. 🙂 vi hörs o syns..

 2. Hola Mats!
  Visst är det tungt ute i världen med än det ena och än det andra. Nästan så man skäms för att ha det gott och kunna åka till värmen. Jag förstår att du njuter efter att ha ägt 1 år. Jag gör det fortfarandet trots snart 30 års pendlande.
  Vi syns om någon dag.
  Kram till Dig och frugan/A-K

  1. Hola AK, ja det ska bli skönt att komma ner i värmen igen..ja du måste ha sett mycket förändringar som skett omkring torre..Vi syns och hörs snart..

 3. Hola! Ja,extremismen och polariseringen i samhället är deprimerande. Varför kan vi inte bara acceptera varandra och våra olikheter och se det som berikande? Visst är det helt overkligt att man faktiskt ÄGER en lägenhet i Spanien trots att man inte är en ”riking”? Jag nyper mig också ofta i skinnet och undrar om det är på riktigt!! 🙂
  Buenas! //Susan

  1. Hola Susan, ja det är verkligen deprimerande! Så nu åker jag ner till värmen o solen för lite chill i motsats till allt det andra 🙂 haha.. Ja man blir riktigt blå av allt nypande…ha det gott Susan// Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close