Spansklandet igen…

Hola! Ja då var det dags igen, lyckades få till några dagar i schemat och då far jag iväg till Augusti värme och mycket folk i Torrevieja, har ju hört att det ska vara nått alldeles extra att vara där nere i Augusti! Dom flesta spanjorer har semester då…dom som har råd att ta semester då, det kanske inte är alla!

image
Min vana trogen så var jag ute i god tid!…Satt incheckad o klar redan strax efter fyra, Helt öde och tomt på folk? 🙂 drygt två timmar kvar till vi ska flyga…har ju kunnat sova en timme till innan jag bar iväg mot Arlanda, men nu är jag här 🙂

image
Resan gick bra, inget att knorra över…norsken levererar! Blev någon timme över innan bussen kom så jag blev att sitta på caféet precis bredvid busshållplatsen..gott att ta sig en kall öl innan avfärd!

Det var mycket folk som skulle åka med bussen, så det blev lite stressigt innan alla var ombord..men till slut så var det dags för avfärd..:) det var då jag kom på att jag skulle nog ha varit på toaletten innan! Huuva…det var dom längsta sex milen jag varit med om! Trodde på allvar att jag inte skulle kunna klara det 🙂 men vi kom fram och jag rusade iväg på toaletten…håhåjaja….efter att ha lättat på trycket så var jag så glad så jag gick hela vägen hem..skönt att röra på sig lite 🙂

image
Äntligen var jag hemma igen, så skönt! Slängde in grejerna och knatade tvärs över vägen för att få nått i magen, sen blev det inhandling både på Dial Prix och Aldi..efter det var jag så slut så det blev ryggläge nere vid havet några timmar…Ja men nu är jag här gott folk!

Annons

11 reaktioner till “Spansklandet igen…

 1. Hola! Va? Är du redan där nere igen? Det var snabbt jobbat! Njut – i Estocolmo spöregnar det just nu…
  Hej hej
  //Susan

  1. Han har väl cyklat tror Hasse.
   rocio

  2. Hola Susan, ibland får man till det! 🙂 passar på när luckorna medger! Här är 33 i skuggan kl 14.00… Ha det så gott..

  3. Blev ju fel kommentar på fel person…eller nått? Haha.. Ja cyklat ner har ju varit riktigt skoj! Men har nog inte hunnit ner riktigt än då inte 🙂

 2. Hej!
  Och vi kommer på torsdag, så då ses vi nog endera dagen.
  rocio

 3. Härligt att du är nere igen…..Men det är väl massor av folk kan jag tro 🙂
  Ha det bra och njut av semestern!

  1. Hola Ami…jo det är mycket folk men inte som jag trodde ändå…trodde att vartenda krypin skulle vara bebott vid det här laget? Men visst är det lite mera liv o rörelse…men jag som bor på landet 🙂 kanske inte märker av det så mycket! Ha det så gott…

 4. Välkommen tillbaka! Och visst är det skönt med två hem och att pendla mellan dem när andan och tiden faller på. Kul att du kom förbi hos oss idag. Ha det gott!

  1. Hola Ditte…. Riktigt härligt med en sommarstuga där man oftast möts av sol och värme…kul att se hur ni bor// Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close