Onsdag 27/8

Härliga dagar här i Torrevieja om man gillar värme! För varmt är det 🙂

jag har gått och grunnat på hur jag skall göra med vår VV beredare, vi vet ju inte hur gammal den är men den borde vara minst 5-7 år gammal…den kan hålla några år till men samtidigt känns det skönt att veta att grejerna är någorlunda fräscha… Finns ju flera exempel på att det helt plötsligt börjat läka från beredaren och det vill man ju undvika att råka ut för!

Så idag tog jag mig en promenad till Fontaneria Bosch vid Gregoria maranon och pratade med José som han heter som äger firman, han pratar engelska så jag kan hjälpligt göra mig förstådd 🙂 Han levererar en ny i morgon fm så då kan jag bocka av detta lilla problem också…som inte hade hunnit blivit ett problem ännu 🙂 men tankemässigt problem för mig bara!

Ett annat problem som jag hoppas jag har löst idag är att AC’n har gått i snart två timmar utan att slå av sig! Jag sitter och huttrar lite här i lägenheten och tycker att det börjar bli lite kallt, men den får gå ett tag till bara för att kolla…

Jag har varit upp på en stol förut och kollat på filterna i AC’n men aldrig tyckt att dom har varit skitiga..men idag tog jag tummarna ur arslet och plockade ur dom och rengjorde filterna.. Och vips så går AC’n igen, dom var riktigt igengrodda av skit 🙂 Ja tänk så lätt saker och ting kan vara ibland!

image
Har inte blivit så mycket foton tagna idag? Men jag tog detta i fm då jag gick till Fontanera’n… Gruppträning vid playa Accequinion

image
Oj! Det blev några fler bilder tagna ändå..jag fick för mig att åka lite buss efter nedfrysningen av AC’n, jag tog buss E som ska gå in i Torrevieja centrum och vänder sen och går tillbaka upp förbi mar azul och vidare mot los Balcones… Bra att kolla upp sånt så man slipper gå så mycket i onödan! I alla fall nu då det är så varmt 🙂

image
Jag kom ner på Paseon och vandrade som alla andra fram och tillbaka ett tag, satt mig ner vid cafe Siglio och inmundigade en kall Zervesa 🙂 Nu förstår jag att dom säger att det är mycket folk här i Augusti, dom kommer fram nu efter kl 21 typ.. Och klart att det är speciellt att vandra på Paseon en sådan kväll!

image
Tog denna bild från piren, sen gick jag uppåt Galiano, dom ska ju försöka stänga kl 21 om kvällarna men det verkar inte funka så bra för dom..folk sitter kvar och tjattrar 🙂 men det verkar inte gå någon nöd på Janne och Galina för det..så är det att ha ett cafe i Torrevieja… Jobb och åter jobb… Tog mig promenerande hemåt och det är verkligen mycket folk ute och äter och umgås med varandra på restauranger..själv gick jag hem och åt lite Tapas, sardiner, oliver, mögelost och vindruvor…och bröd.. jo lite vin slank ner också 🙂 28 grader på balkongen kl 22.30

Annons

6 reaktioner till “Onsdag 27/8

 1. Bra att kunna förena nytta med nöje och praktiska ting. Skönt att ac:n nu är i form. Att köpa en varmvattenberedare känns också tryggt.
  Bra gjort att ge dig in i stadsvimlet i hettan , men det är samtidigt lite svalka nere vid Paseon och gott om folk. Kul att bara se. Och skön promenad hemåt i kvällningen…
  Ha det gott!

  1. Hola.. Ditte! ja skönt att få lite fixat i värmen, o AC’n ju kanske komma till användning någon timme 🙂 mycket folk var det på Paseon! Finns mycket spännande restauranger som känns lockande att prova, och kanske inte dom som ligger precis vis Paseon dock…

 2. Hola! Det låter som om du har det precis sådär bra som vi också brukar ha det i sommarstugan. 🙂 Ser fram emot 10 oktober då jag och Jörgen åker ned en vecka igen.
  Buenas! //Susan

  1. Hola Susan, jo jag har det så otroligt bra, jag är alldeles blå 🙂 jag saknar min kära fru men en vecka går ju så fort! Tänkte idag när jag strosade omkring att jag skulle helt klart kunna tänka mig att bosätta mig härnere..:) drömmar, drömmar….

 3. Hej Mats!
  Vad var det jag sa om filtret i AC:n 🙂 Nu fungerar den bra alltså? Tack för i går 🙂
  Lajbans att ses! Kram P ♥

  1. Hola P… Trevligt att ses och prata lite.. Ja historien om AC’n är inte slut ännu! Filtret var jätte skitigt och den gick ju längre efter rengöring men tydligen inte så länge ändå som jag vill….så jag fortsätter krångla lite till med den…det är ju inte så varmt så jag behöver den ännu 🙂 duger gott med fläkten i taket…men skulle vara bra till hösten så man får lite värme i stugan! // kram Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close