Torsdag… 28/8

image

 

Dagen började tidigt för Fontanera Jose skulle dyka upp kl nio..och jag vill vara i ordning lite före det:) han har fixat vatten reningen åt oss, bytt toalett och nu VVberedare… Han jobbade på bra i värmen och sen fick han som bonus på inkoppling av beredare fixa lite med toan som krånglade lite 🙂  Bosch heter han i efternamn.. I alla fall hette hans far så..berättade han…jag trodde det var nått elektriskt över namnet!

image

 

När Jose äntligen var klar så var jag lite rastlös så jag tog cykeln och drog mig neråt Playa Flamenca, stannade till vid vår lilla trevliga restaurang Coffea del mar…litet ställe men väldigt trevlig kille som jobbar där, har bara pratat med han som serverar..den andra killen står bara där inne och han fixar väl käket han då!

 

image

 

Efter en liten munsbit och en törst släckare i Playa Flamenca så cyklade jag vidare ner mot La Zenia…väldigt fina vyer efter kusten…skulle varit fint att ha nått krypin där nere 🙂 mycket skall ha mer! Skojar bara 🙂 just dessa två foton är tagna efter playa Flamenca och utefter kusten ner mot La Zenia…riktigt trång promenad men otroligt fint med husen och lägenheterna precis utefter havet…undrar vad priserna ligger på dom?

image

 

 

 

Efter hemkomsten från den sydliga trippen så tog jag igen mig en stund och åt lite…sen gick jag ner som brukligt runt kl två…till vadå? Tänker ni! Jo till playan 🙂 Det är mycket lättare att få en bra plats om man går ner då och inte vill trängas så där otroligt spanskt? …chillade där i solen några timmar och lyssnade på en ljudbok, tills det började flocka sig folk igen, spanjorerna hade fått sin siesta och är tillbaka på playan! Då gick jag hem!

image

 

Senare under eftermiddagen så tog jag mig tvärs över vägen och satt mig för att invänta buss E…den går in mot Torrevieja förbi busskurvan strax innan man kommer ner till hamnen och turistbyrån typ! Den stannar till där vid busstationen en stund för att sen gå in mot Torrevieja och ända upp mot…. Hmm! Ja det är ju svårt att förklara vägen men hur som helst så hoppade jag av mittemot buss stationen! Någon annan kan säkert förklara bättre…

image

 

Jag gick till Genaro och fick mig en riktigt kall öl, där sms’ade jag till P och dom satt nere vid Paseon vid Deni’s så jag knallade ner dit och vi blev sittande där nere ett tag, trevligt! Jag tog en taxi hemåt för jag blev lite trött i Apostlahästarna 🙂

Annons

6 reaktioner till “Torsdag… 28/8

 1. Aktiv semester kallas väl det här. Tur att du är ung och pigg. En blandad dag kantad av diverse ”trevligheter”. Och roligt att träffa 2xI . Önskar dig ännu en trevlig dag.

  1. Hej Ditte, ja kanske det är att vara aktiv? Eller lite rastlös! Kul hur som helst 🙂 ha det så bra själv!

 2. Tack för trevlig pratstund Mats! Bra att du sms:ade 🙂 I kväll har vi gjort
  om sittningen och badandet men med Ditte och Bosse samt syrran 🙂
  Kram P ♥

  1. Tack själv P..bada o fika på ni i värmen// mats

 3. Hej! Nu har jag läst ikapp i blogg igen. Känner igen mig i dina texter.
  Men så härligt vara i Torre, då! Jag har sneglat på biljetter, men fick nu napp på ett snabbt lght-byte i Umeå, så nu står jag på huvet i flyttkartonger. Vi vill bo så billigt som möjligt i Umeå, och få bort spanska banklånet 🙂

  F övr r jag övertygad om att vår vv-beredare som är 17 år gammal, kommer att paja nu när vi lånar ut lyan. Vi ska byta ut den i vinter, men osäker om jag ska lämna bort jobbet, som vi brukar, lr om vi ska kolla in en beredare själva.. Är äv helt säker på att uråldriga kylen kommer att paja…

 4. Hola Tina, du har mycket att stå du 🙂 klart man vill bo så billigt som möjligt och kunna beta av lån och annat tjafs! Oj! Den va gammal… Ok jag var nog onödigt nojig jag men nu är den bytt och det blev inga stora pengar 🙂 kylen har vi ju också bytt ut..ha det så bra med kartongerna 🙂 // Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close