Sabado :) …lördag 30/8

image
Ja så kom den här veckan att gå mot sitt slut, imorgon blir det lite städning och sen taxi in mot busstationen för färd mot El Altet och vidare mot Kungsgården 🙂 känns helt ok faktiskt!

Jag har haft en toppen vecka här och nu är jag nöjd för denna gång..ska bli skönt att komma hem till fru och hund 🙂 Jobbet känner jag att jag skulle kunna vara utan! och jobbet skulle nog kunna vara utan mig! 🙂

image
Jag skulle träffa Rocio och Hasse hemma hos dom så när jag var klar med mitt stök så knatade jag iväg efter havet, det var mulet och riktigt skönt att promenera..varmt var det hur som helst..jag blev lite tidig som vanligt så jag gick och satte mig på en engelsk krog i backen upp mot rondellen i PP, dax för lite engelsk frukost..skapligt gott men korvarna fattar jag mig inte på? Dom smakar inte nått vidare!

Jag var fortfarande tidigt ute 🙂 så jag gick ner till Sunrise och fick mig nått mot törsten…nästa törst släckare tog jag längst ut på udden..väldigt många som står och fiskar, men jag har aldrig sett någon som får nått! Så det är väl ungefär som hemma det! Blir falukorv till middag istället för fisk 🙂

Tiden gick och snart var det dags att dra sig uppåt Rocio’s Hood! Vi hade det trevligt som vanligt och pratade om ditt och datt..mest om datt 🙂 sen avslutade vi vår gemenskap uppe vid centrum..alltså uppe vid 332’n vid ett kafé över en varsin kopp kaffe innan jag släntrade iväg i solen norröver mot vårt plejs!
image

När jag då kom hem till mina trakter igen, då kurrade magen! Det blev att uppsöka en restaurang..det blev den som ligger precis bredvid ingången till posten..norrut! Vet inte vad den heter, dom ligger ju tätt där så det är lite svårt att se namnet på dom olika restaurangerna…apropå restauranger! Så håller dom på att fixa till vårt gamla Pirat! Det öppnar en ny restaurang 1 september..det såg väldigt slitet ut där på slutet! Vista del mar tror jag den hette i vilket fall?

image

Jag beställde av deras lunch eller siesta meny? Gazpacho, bröd och aioli..jättegott! Och varmrätten var biff och pommes, också helt ok..en jättestor tallrik med grönsaker var det till, men det var mest salladsblad i den, så den blev oäten!

image

Sista dagen till ära så tog jag mig iväg till stranden på spanskt vis…alltså jag gick dit vid fem snåret för andra sittningen som det heter! Tidigare i veckan har jag ju gått hem vid fem! Nu kom jag hem rasslande halv åtta..frugan fick vara med på bloggen idag 🙂
image

Annons

7 reaktioner till “Sabado :) …lördag 30/8

 1. Hej!
  Tack för i dag, och för din del, slut för denna gång! Men du/ni är ju här titt som tätt så det står inte på, så ses vi snart igen. Ha en trevlig=lättsam resa norrut! Hoppas att ni får en fin höst!
  rocio

  1. Hej Rocio..jo resan gick bra, men det blir mycket väntan! I alla fall när man ska vara ute i god tid som jag 🙂 vi hörs o syns! // Mats

 2. Oj, redan dags för hemfärd! Tänk så fort veckan har gått! Men det är så när man har det bra….
  Önskar dig en bra resa hem och hoppas vi snart ses igen.
  Ha de´!

  1. Hej Ditte , ja en vecka går så fort! Men jag har haft det riktigt skönt..men nu är det jobba o slita som gäller.. O leta på långkalsongerna för nu står d väl inte på!
   Resan gick bra!

 3. Hej Mats!
  Hoppas resan gått bra denna gång 🙂 Hälsa din gulliga esposa 🙂
  Kram P ♥

  1. Hej P..jodå resan gick bra..men de är mycket väntan o träsmak i baken får man 🙂 men nu är jag hemma igen..jag ska hälsa min Esposa? Kan det vara fru, kvinna, älskling…du vet jag har ju inte börjat på spanska kursen ännu! 🙂 ha det gott..Mats

   1. Fru 😀
    Du har kl 21.36 på alla kommentarer. Går det inte att ändra?
    Under INTÄLLNINGAR ska du UCT+2 Gå in under ditt Bloggnamnet och Panel först 🙂
    Fast du gör ju som du vill 😀 Kram P ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close