1 september och hemma igen..

image

En sista bild av baksidan av vårt hus med balkong, innan taxin kom och hämtade mig för avfärd in till busscentralen.

Det är med lite vemod som man lämnar detta ställe varenda gång, säkerligen det samma för alla andra också!

Men till saken hör ju att när man är här så blir det ju mest att chilla runt och bara njuta av livet..nu när man är på väg så vet man att det inte blir så mycket av den varan på hemma plan 🙂 låter lite drastiskt!

Klart att det är mycket att njuta av här hemma också..men till saken hör ju 🙂 att det är vissa timmar och dagar som jag inte kan bestämma över själv..och det är enerverande 🙂 alltså jag måste åka till jobbet! Visst det låter lite drastiskt det också 🙂 för jag trivs ganska bra på mitt jobb som det är nu..men ändå så är det någonting annat som lockar.. Frihet 🙂

Nu har det snart gått ett år som vi har varit ägare till en lägenhet i Spanien, tror att det var 3/9 som allt blev klart och Abaco mailade och gratulerad till vårt köp av lägenhet! Snart dags att sätta sig ner och summera året som gått! Men till dess så är det också läge för en liten blogg semester…but you never now When am back 🙂

Hasta la vista!

image

Annons

5 reaktioner till “1 september och hemma igen..

 1. Jag kan förstå din tanke om frihet och att själv kunna bestämma över tiden. Och man kan ju se arbetet som en möjlighet till att ha en bra fritid och då också frihet. Att göra val och att bestämma sig är inte enkelt och varför skulle det vara det…Men tänkvärt kan vara att det är man själv som spelar huvudrollen i sitt liv. Lätt att glömma för det är så mycket som styr, både saker man kan påverka och många saker som man inte kan påverka.
  Och grattis till det snart ettåriga boendet!
  Ha det gott!

  1. Hej Ditte, kloka ord! Jo det gäller att välja själv…att vara aktiv sitt liv 🙂 jobbar på det ! Tackar! Ska sätta mig ner och tänka över året som gått 🙂 härligt har det varit! Njut på i sol och värme // Mats

 2. Hej Mats!
  Bloggsemester, det ”får” ju inte jag ha 😦 Men jag har ju annan frihet…Sömnlösa nätter i värmen 😀
  Du är tillbaka pronto 🙂 Annars vet vi ju inte vad som händer där i Kungsriket 🙂
  Kram P ♥

  1. Kl 21.36 skrev jag inte som det står…utan kl 4.23 🙂
   Kram P ♥

   1. Hola P…tänkte väl jag också! Halv tio…det var tidigt för en betraktelse över dagen 🙂 ahh några dagars bloggsemester ska väl inte vara omöjligt// kram mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close