Vecka 41..

Veckan började riktigt härligt med en resa ner till min dotter Caroline, tillsammans med mig ner hade jag min yngsta dotter Malin så det var riktigt härligt att få tillbringa några timmar med mina fina döttrar och en liten groda…

image

Lyckan av att få umgås med sitt än så länge enda barnbarn är ju obeskrivbart 🙂 Har nog sagt det förut men det är något speciellt när ens barn får barn…

image

Som en liten parentes så hittade jag denna skapelse och tänkte osökt på ett par som vi träffat nere i Spanien, dom åker bil varje gång dom ska ner och maken är visst förtjust i bubblor i alla former så kanske detta ekipage skulle kunna vara nått att inspireras av månntro:) kommer nog att ta sin tid att ta sig ner dock….

image

Jag har hittat tillbaka till träningen igen efter några veckors uppehåll 🙂 Hittade ett fint litet gym inte långt ifrån vårt hus så nu ska det mycket till om lättjan och lathet ska sätta stopp för ett pass! Riktigt fint var det med nya fina maskiner och fria vikter…känns riktigt bra så här långt

image

Oj så mycket mat som står framdukat att hugga in på! sallader i olika former, kyckling, lax och pajer…vi började redan på fredag kväll att fixa till maten..hoppas att det ska smaka 🙂

image

Ja så blev det då den stora dagen då alla matgästerna dök upp, några nära och kära kunde inte vara med men vi var tillräckligt många för att kunna fira den som firas bör…

image

Ja och här sitter hon som är orsaken till allt ståhej denna helg, med ajpånen i högsta hugg :)..frugan fyller ju år! Tror hon tyckte det var riktigt roligt att fylla dom ”få” åren som hon gör 🙂
…förra året i den här tiden satt vi på Da Vinci i Torrevieja och åt middag och firade frugan..

image

Som avslutning på veckan så kom jag iväg ut till stugan en stund, Doris och jag var ner till sjön och kollade in läget, en fin höst dag var det trots lite regn och dis, flyttfåglarna trumpetade runt omkring oss för att kanske sammankalla till gemensam avfärd mot varmare breddgrader…tänk om man var en flyttfågel ändå 🙂

image

Annons

12 reaktioner till “Vecka 41..

 1. Jag skickar givetvis ett grattis tll MarieLouise från Torre. Och just idag var jag på Da Vinci och år. Väldigt gott, som vanligt! Hoppas det blev en trevlig födelsedag med nära och kära.
  Just som du säger; visst är det en speciell känsla när ens barn får barn. Man får liksom vara med en gång till, men har inte huvudansvaret. Mysigt att umgås med båda döttrarna ocg lilla Signe, som snart inte är så liten längre, tiden rinner ju i väg.
  Tittar på dina fina höstbilder, men kan inte påstå att jag längtar hem just nu. Har det så bra här.
  Önskar er en fin vecka och träna på. Det är nyttigt sägs det…
  Ha de´!

  1. Hola ditte, jo vi hade en fin helg med mycket folk och mat…Kul att sno åt sig gobitarna när man träffar barnbarnen och lämna över dom när det börjar bli jobbigt 🙂 att träna är riktigt skönt, jag blir snabbt beroende av detta 🙂 Ha det skönt i värmen så kanske vi hinner ses om ett tag..// mats o nenna

  2. Nog är jag lite avis på dig nu när nästan alla löv har fallit här hemma. Ser fram emot att komma ner i november. När jag frågar mina elever på Sfi vad det sämsta med Sverige är så svarar de flesta månaden november… så lycklig lottad jag är som får komma ner till solen ett par veckor under denna gråtrista månad 🙂 Kram

 2. Grattis till Marie-Louise! Fina bilder på hösten och La familia!
  Folkvagnstokig är väl sonen i den familjen du nämner tror jag 🙂 Himla kul bild 😀
  Ha det så bra, ni filar väl på att åka ner nåt antar jag 🙂
  Kram P ♥

  1. Tjena P.. Ja visst var det en fränt ekipage 🙂 Och ja! vi filar o filar på att kunna åka ner i slutet av november! Ha det gott så hörs vi// mats o Nenna

 3. Grattis i efterskott till Marie-Louise!
  Haha! Vilken söt lite bubbla det där…..Men kanske hade det tagit vääääldigt lång tid att åka ner till Torre med det ekipaget 😀 Men jag måste visa bilden för sonen!
  Ha det så bra!

 4. Hej och grattis M-L i efterskott!
  Jag kommer i håg att du fyllde år i fjol när ni var. Och nu börjar du också komma upp i den åldern då det är dags att sluta hålla på att fira och öht nämna ordet f….dag. Fast det är trevligt med släkt och vänner och god mat, men sådana träffar kan man ha utan att fyll en massa löjliga, onödiga år.
  Vi kanske ses i nov. Vi åker hem den 27:e.
  Hälsningar
  rocio

  1. Jo, du… helt rätt… kan man stanna här? Eller om jag får vara frisk så väntar jag gärna till 65 år 😉 Klart vi tar en fika 🙂

 5. Hola! Grattis till Marie-Louise! Jag har tre år kvar så snart är jag ikapp! 😉 Vi kom hem igår efter en – som alltid – härlig vecka i sommarstugan! Bara att vänja sig vid +4, duggregn och mörker. 🙂
  //Susan & Jörgen

 6. Tack Susan för hälsningen.Tar en jäkla tid och kraft för mig att gå ner i dvala här i höstmörkret det blir värre och värre för var år som går. Om en månad åker vi ner en sväng till sommarstugan… synd att man endast har 6 veckors semester/år. 6 månader per år är mer realistiskt nu när man måste ner och titta till växterna på balkongen stup i kvarten 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close