Vecka 42…

image
Falafeltillverkning i Kungsgården 🙂 blev väldigt bra trots dåliga kunskaper i detta 🙂 till nästa gång ska min fru få fråga sina kompisar på SFI om tips..blev goda trots allt…men så var det ju jag som gjorde dom också! 🙂

image

Fick tag i en fin bild som associerar till ett ordspråk som jag hörde för några år sedan, det var min förra chef på boendestöd som kläckte ur sig detta ordspråk då…det lyder: Det är ingen ko på isen! Haha…va fan säger karln 🙂 Va sjutton menar han tänkte jag! Förklaringen som jag fick var att det menas att ”det är lugnt! Ingen fara! Ta det lugnt” för har det varit en ko på isen då jäklar hade man fått sätta fart för att rädda den 🙂 hur som helst så tycker jag det är en fin bild!

image
image
Det blev ett födelsedags kalas i veckan för Marie Louises barnbarn Tove, man märker på sina barn och barnbarn vad gammal man är och vad fort tiden går. Fyra år är den lilla ”stora” flickan som verkligen har bestämda idéer… går inte att göra hur som helst där inte 🙂 Finglasen är framme och vinbärs/rabarber saften var riktig god.

image
Jag var iväg på en träff i veckan med några entusiaster i vår närhet, det handlade om att sälja produkter av ett speciellt märke och det lät verkligen intressant, ibland så måste man chansa och detta känns som ett sådant tillfälle. Jag får återkomma i detta ämne när jag vet mer om produkterna  och marknadsföring.

image
Denna bild var så vacker tyckte jag, vet inte vem som tagit den eller var; men färgerna och kompositionen räcker gott för att jag vill dela med mig av den..riktigt fin höstbild!
Såg ni att jag lade in ett semikolon i texten 🙂 Jag är totalt oduglig i sådant men jag läste att en kille hade skrivit ett arbete/uppsats på universitet/högskola om just semikolons betydelse;;; Hur kan man skriva så mycket om ett semikolon så det räcker till detta? OK..vid närmare eftertanke så kanske det inte är så konstigt ändå:) jag själv sitter ju och skriver en hel del text om ingenting ibland 🙂

Adios amigos.

Annons

5 reaktioner till “Vecka 42…

 1. Hej Mats!
  Min mor sa ofta det där med ”det är ingen ko på isen” 🙂 Så jag har hängt på med det också….
  4 år då är man bestämd och envis kommer jag i håg. Ja inte jag själv kan jag komma ihåg, det har nog alltid varit så 😦 Men dom är så roliga i den åldern, lite jobbiga också kan dom vara.
  Söt liten Tove!
  Falafel, kikärter…Lex han äter kikärter ofta. Slevar i sig direkt ur burken 😀 Men så där som du gjort
  är säkert MYCKET godare :),
  Fina bilder! Kram och hälsa la esposa! Kram P ♥

  1. Hej P…ja dom är för go dom små! O d finns mycket konstiga ordspråk men det där var verkligen speciellt, men kul!
   Ska prova på fler ggr att greja med kikärter, blanda ut det lite mera med ägg, chremefraiche mm 😜 Nu längtar vi ner må du tro 👍
   Kramar från oss

 2. Vacker höstbild! Men jag saknar inte mörkret eller de kortare dagarna. Men jag har förmånen att kunna välja. Viktigast är ju att man har det bra där man är just för tillfället. Du verkar ha en del på G och det piggar förstås upp.
  Ha det gott!
  Soliga hälsningar från oss.

  1. Hola Ditte, underbart att få kunna välja i sitt liv….valfrihet är härligt 👍 Jo det är mycket som snurrar nu och det är intressant! Hösten i Sverige kan var så fin, men just nu känns det bara trist med regn och dimma! Ha det underbart i spansklandet 🇪🇸 Vi hörs o syns

 3. God morgon!
  Just nu är klockan strax efter 07.00 enligt ”paddan” fast den på armen säger fortfarande 08.00. Den är alltså inte tidsomställd ännu. Jag glömde att stiga upp 03.00 för att skruva tillbaka klockan, ha, ha… Egentligen är det skrämmande att det börjar bli så tätt mellan tidsomställningarna, det innebär ju att tiden går för fort numera. Det är så trist att tänka så, så därför Skåne-er jag i det för tillfället.
  Den där stackars kon på bilden verkar inte ha mycket att beta på, lika lite som om hon skulle ha haft om hon HADE varit på isen.
  Ha det bra!
  Vi ses!
  Britta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close