Vecka 43

Veckan började riktigt jobbigt med besök på akuten då frugan fick så ont i magen..läkarna hittade inget fel denna gång heller utan dom pulade i henne avslappnande och smärtstillande..smärtan och den oroliga magen har kommit och gått hela veckan.

För min del denna vecka har det inneburit jobb, träning och en hel del tankeverksamhet angående det nya inslaget med Zija som kom in i vårt liv 🙂 Jag går igång så otroligt mycket på vissa saker och då är det svårt för mig att sluta fundera, vrider och vänder på tankar och idéer! Frugan blir så trött på mig vissa stunder 🙂 tagga ner lite säger hon!

Avslutningen på veckan blev en tillställning som började riktigt osvenskt med sång, dans och otrolig glädje… men efter en stund så lugnade eventet som jag var på i Västerås ner sig till hanterliga nivåer för någon som är uppväxt i en liten småstad med inbyggd bruksmentalitet sedan många år tillbaka 🙂 Jag tyckte att jag fick verktyg till att förstå vårt nya inslag av Network marketing företagandet 🙂 ska bli spännande att se vad det blir av det.

Nej nu längtar vi båda ner till vårt underbara Torrevieja för lite energi påfyllning igen! Får väl kolla upp lite med presidenten vad som blev bestämt på sista årsmötet… har skrivit ut protokoll men det är lite svårt att få grepp om det tycker jag?

image
image

image

image

Annons

8 reaktioner till “Vecka 43

 1. Trist med magbesvär hos ML! Och ingen vet vad det är för fel och då är det ju svårt att ge behandling och lindring.
  Trevligt med fest! Behövs så här års! Ja, fester är trevliga…
  Torretillvaron är behaglig och vi njuter av dagarna utan att göra så mycket. Jodå, ibland händer det mycket!
  Välkomna ner!
  Ha det gott!

  1. Hola Ditte, vi längtar så mycket så du anar inte 🙂 Hoppas bara magen håller och att dom lyckas klura ut vad det är som är vajsing! Tills dess så tittar vi på bloggar och längtar till värme och sol…fast idag var det riktigt varmt här också…konstigt egentligen..är det nått som är fel?
   Plugga spanskan nu så du kan visa oss hur det går till när vi kommer ner 🙂
   Mvh Mats och Nenna

 2. Hej!
  Ha, ha, jag tycker att det där eventet verkar ha vissa likheter med ett religiöst, amerikanskt väckelsemöte.

  Jag håller på att kolla upp lite olika ADSLalternativ där man kan ”suspendera” abb. när man inte är här. Ni får höra när ni kommer hit.
  Ha det bra!
  rocio

  1. Hola…:) jo jag tyckte nog kanske så jag också innan det la sig! Men sedan blev det klarare att det verkligen är ett seriöst sätt att tjäna pengar på..ingen som förlorar på dealen utan man vinner istället beroende på hur mycket tid och energi man kan och vill lägga ner 🙂 Kanon bra att du kollar upp adsl abb…..vet inte vad hon tog vägen från Telitec? Men vi tar d när vi hörs o syns…nu är i vilket fall semestern klar 🙂 nu behöver jag inte ligga sömnlös o fundera över det! Så jag längtar ner till värmen och solen!! Adios, hasta luego…..mm..:)

 3. Hej Mats!
  Hoppas Marie-Louise är bättre! Magen är jobbig. Den vill inte alltid vara som man vill 😦
  När kommer ni då? Vet jag det 😀
  Kram P ♥

  1. Hola P..vi kommer den 18/11 😜🇪🇸😎 ska bli så jäkla skönt att komma bort från alla tokiga chefer och annat löst folk 😬 magproblem är inte att leka med, men just nu mår gumman bättre👍…vi hörs o syns snart då👏 kramar från kingsgarden

 4. Allt gott till Er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close