Vecka 44…

Hola everybody! Veckorna rusar på och ledigheten kommer allt närmare 🙂 Då när semestern trätt i kraft så önskar man att man skulle kunna hälla sirap i maskineriet så tiden saktar ner, men det gäller väl som i allt! att vara i nuet! Då sköter tiden sig alldeles själv 🙂 Detta fotot är tagen på en promenad med lilla Doris, vår hund! Flyktsbackaberget höjer sig i bakgrunden…hm, nåja 🙂 höjer och höjer!! Det är ju inte super högt berg men ändå…Det var dit som Gustav Vasa tog sin tillflykt under 1500 talet tror jag, han försökte få hjälp av bönderna i området.. Detta krigande var mot Danskarna.. och nu är allt bara så idylliskt.. vilken otrolig tur vi har som får leva i ett land där krig och fasor inte är vardagsmat… image Patriotismen är stor i landsbygden 🙂 denna husvagn levererar stolt dom Svenska färgerna.. skulle va nått att rulla ner till Spanien med.. image Huvudgatan i Kungsgården, vilken fart och fläkt.. Haha..annat var det innan dom byggde E16 då var det en helt annan trafikrytm genom samhället, på gott och ont för dom små byarna.. men jag tycker det personligen är helt toppen 🙂 image Djur av alla de slag är härligt.. jag är nog mera en hund människa jag! men visst är katter egensinniga och mysiga djur.. kanske lite så vi människor skall leva 🙂 Bilden som jag hittade var riktigt fin.. image Hallowen har blivit ett riktigt stort spektakel, roligt för många och framför allt för alla affärsidkare som får kunder i affären under kvällen och inför… pumpor, pumpor och åter pumpor.. fint!! image Många zombies och djävlar var i farten under kvällen.. dom här två stod mest och skrattade åt sig själv… jag hade ju turen eller oturen att få gå upp på stan på arbetstid 🙂 Fasen också!! Nu ser jag att jag missade dumlekolorna som låg i skålen…dom som är så goda!! image

Oj så vi längtar nu! Vi kan ju inte räkna med sådana här dagar under denna turné men lite sol och något varmare än här ska vi väl få…sen är det ju bara så fantastiskt att få komma ner till vårt underbara paradis och vår härliga lägenhet…kanske vi kan få se oss omkring lite mera denna gång, utöka våra revir med hjälp av bil eller buss 🙂

image

Annons

9 reaktioner till “Vecka 44…

 1. Verkar idylliskt där hemma i Kungsgården, förutom en och annan utspökad varelse. Synd att du missade dumlekolorna, för visst är de goda.
  Din katt gillade jag jättemycket och den symboliserar en hel del…
  Trevligt att ni är på G mot Torre igen! Här har det varit härligt, ”svenskt” sommarväder sedan vi kom den 25/9 med ca +25 om dagarna, men kanske blir det lite svalare nu i veckan.
  Helt oavsett så är det härligt att vara här.
  Välkomna!
  Ha det gott! Det har vi!

  1. Hola Ditte, ja vi får väl hoppas att sol o värme håller i sig ett tag till…såg att det börjar bli lite sämre väder…men va gör det 🙂 semester, semester! Ha det! Vi hörs o syns…

 2. Jag förstår att ni längtar ner. Det gör man hela tiden 🙂 Men härligt att ni snart är där!
  Och kanske skulle man skaffa sig en sån där husvagn och dra iväg neråt med 😀
  Visst är katter söta, men jag är också mer en hundmänniska. Det känns inte lika lätt att ”fostra” en katt.
  Ha det så bra!

  1. Hola Ami, ja en sån kan ni ha om ni inte fastnade för den hästdragna varianten 🙂 ska bli så skönt att komma ”hem” igen 🙂 nu har det vart tomt i lägenheten alldeles för länge…får bli nån ordning på det! Hundar är nog lite mera tillmötesgående dom…katter har en egen fri vilja på nått vis som vi kanske skulle anamma ibland 🙂 filosofiskt forum 🙂 ha det så bra i längst ner på väderkartan!

 3. 3vlig resa till paradiset, vi hoppas på tur då vi åker 29 dec. Hej och hå vad fina objekt vi hittat på nätet.
  Gallring återstår då det närmar sig.
  Ha en skön sem
  Mariana

  1. Tackar Mariana… Ska bli kanon skönt! Va kul för er att åka ner o kolla på hus/ lägenheter…riktigt kul! Lycka till i letandet 🙂 Mats

 4. Hej på er! Håller med Ami, man längtar ju hela tiden till Torre! Vi har oxå nedräkning, men en låååång sådan…Fem veckor :-0
  Vi kommer att hyra bil och fara runt i omgivningarna, känns som att det finns tid till det nu, ska ”bara” byta vv-beredare och kyl o frys, men annars bara vara och njuta!
  A luego!

  1. Hej på dig Tina! Ja det är ju en jäkla väntan på allt det roliga 🙂 Den som väntar på nått gott väntar alltid för länge!! Dax att försöka göra nått åt detta 🙂
   Vi ska försöka få möjlighet att titta oss omkring lite mera nu, kanske överväga att byta ut cyklarna någon dag till bil eller buss 🙂 Det lär väl inte bli så mycket liggande på stranden o jäsa denna gång! Längtar längtar längtar 🙂 // Ha det så bra Tina..mvh Mats och Nenna

   1. Precis! Det verkar prisvärt att hyra bil, vi har en månad för 260E. Räknar bort kostn f taxi ToR ALC och så någon till taxiresa, kanske till Zenia, så blir inte kostnaden så stor! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close