Vecka 45 i kungsgården

Sköna härliga hemmakvällar i soffan framför teven, Doris som ligger och ruvar bredvid 🙂 Skönt att bara vara och få chilla lite, speciellt min fru behöver koppla av efter en hård dag i skolan, även om det är vuxna människor som hon jobbar med så kräver det sin koncentration! Jag tar det gärna lugnt jag också framför mina specialare 🙂 trots att jag nog har det lite lugnare på mitt jobb…lite lugnare bara 🙂 image   Det är riktigt spännande och roligt att få ta del av detta nya med Network marketing! Kräver en del förberedelser och en hel del arbete så det är inte något att bara åka räkmacka på…sen är det ju klart att vi är olika och lägger vår ribba på olika nivåer…jag har min nivå och slutmål klart 🙂 Det är så här långt otroligt utvecklande på ett personligt plan och jag hoppas och tror att det är det i förlängningen också… Det bygger på nätverksbyggande och relations skapande arbete för att bygga en stor organisation, som i sin tur kräver att skapa tillit och förtroende i sitt sätt att jobba. Vi har en riktigt skön och trevlig atmosfär i vår organisation i Sandviken.. många som man kan fråga om råd och få hjälp av och det är ju en stor del av jobbet att fortsätta hjälpa dom som är nya i detta….lära sig själv för att sedan lära ut…:) image   Ja så blev det ju den årliga Farsdags ståhejet igen, riktigt roligt att kunna få träffa mina kottar allesammans, ja inte Caroline då för hon bor ju en bit bort 🙂 Dom är för goa mina barn…som är vuxna nu! Caroline och lillgrodan ska jag åka och få mysa med nästa vecka, det blir riktigt skoj..:) Tack alla mina underbara barn!! Jag älskar er så mycket!! image Detta blev tagen en fin och härlig dag nere vid nått som jag tror heter Mar Menor ? Dom smörjde in sig i lera dom som badade där, skulle vara nått undergörande med detta…dom såg roliga ut hur som helst… Tvärs över den lilla havs innansjön så såg man den något konstiga landtungan som ser ut som den skulle kunna sköljas bort av en havsstorm när som helst, och där ute så bor folk…tittar man uppifrån så ser det ut som hela landtungan inte är bredare än ca 250-300 meter…huva! Höghus och bebyggelse på nått så smalt, mitt ute i havet? Vilken fin kvinna jag har turen att få umgås med…love you!image   AHHH…härliga dagar !! Ligga och jäsa i solen och bara lyssna på en bra bok eller lite härlig musik, kan det bli bättre.. taget precis tvärs över vägen från vårt paradis, bakom Dial Prix och alla resturanger som ligger i rad….mumma kardemumma…snart så är det dags igen 🙂 Ja…kanske inte så mycket solbadande denna gång då? image

Annons

4 reaktioner till “Vecka 45 i kungsgården

 1. Härligt med fina barn, även om de är vuxna. Och att bli lite extra uppmärksammad så där…
  Att ha de bästa av två världar är ju toppen och de är ju så olika.
  Jag har varit i Torre i sju veckor och trots att man inte gör så mycket så försvinner dagarna fort. Nu blir det snart en vända hemåt, för att sedan återvända hit. Helt perfekt att pendla.
  Roligt att ni är på väg hit, men vi lär missa varandra den här gången….
  Ha det gott och välkomna hit.

  1. Hola Ditte! Ok så ni åker hemöver ett tag nu.. Sju veckor i spansklandet va härligt 🙂 o så bara fixa biljett o fara hem en stund…kanon! Men då missar vi er denna gången då! Men d blir fler ggr 🙂 ska bli så skönt att fara neröver igen! Ha det så bra… Mats o Nenna

 2. Ruth i Virginia 15 november, 2014 — 21:36

  Så du bor i Sandviken. Då känner du säkert till min systerson, P-O Eriksson,
  f.d. chef för Sandvik, orienterings- golf- och jaktfantast.
  Ser på sista bilden. Hur olika vi är! Jag skulle inte stå ut en halvtimme med att
  ligga på stranden. Att bara ligga och sola blir väldigt trökut, tycker jag.
  Och så finns det inga träd! Känner mej oskyddad utan träd i närheten.
  Men så olika är vi.
  Vilka fina söner du har! Familjesamhörigheten är så viktig! Känns skönt!

  1. Hola Ruth, känner o känner 🙂 Jag vet naturligtvis vem det är! men känner är för mycket att säga 🙂 Ahh.. men på sista tiden så har jag börjat att gilla att chilla på stranden! När jag var yngre så tyckte jag inte om det, var för rastlös! Jag har så fina och härliga barn! Jag är stolt över dom må du tro… Du får ha det så bra där borta ”over there” // Mats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close