Tapas runda i Torrevieja

Håhåjaja 🙂 vilket härligt liv det är ändå! Idag drog jag iväg tidigt för ett gympass, men kom på när jag såg den stängda dörren till gymmet att det var lördag och då öppnar dom lite senare, hem och käkade frukost istället och tog mig till gymmet efter det 🙂 min fru tog sig an en tavla som hon skall förbättra, alltså genom att måla en helt ny tavla 🙂 av den gamla! så hon satt på golvet och skapade då jag kom hem!

Efter lite chill så drog vi iväg ner på den berömda! Tapasrundan…hur går det här till då? Kanske inte smartast att gå iväg en lördag em då alla spanjorer också skall ut på Tapa’s runda! Första anhalten blev vi sittande ett bra tag och studerade kommersen! Ingen kom till oss så då drog vi!

Sedan hittade vi fem st fina Tapas restauranger..hmm..sista var en china restaurang så där kör dom väl inte Tapas vanligtvis! Men gott var det 🙂 mätta och lite små lulliga 🙂 gick vi längs Paseon, tog oss kaffe och churros på Del Siglio innan cykelfärden hemöver tog sin början!

Vi tog vägen utefter stranden vid accequinion för att rensa däcken från hundskit! Varför i hela fridens dar kan dom inte köpa bajspåsar och plocka upp skiten efter sina hundar! Mätta och belåtna, tog vi det sedan lugnt under kvällen..

 

image

image image image image image

 

image

 

image

Annons

6 reaktioner till “Tapas runda i Torrevieja

 1. Vilken trevlig dag! Lika bra att passa på att njuta . Tapasrundan är trevlig tycker vi. Förra året var vi på plats i Torre och var med och provade ett 10 tal restauranger och under våren var det en tapasrunda i La Mata där vi också var med. Kul när det händer något extra.
  Njut och ha det fortsatt bra.Och vi är snart på gång ner…

  1. Hola Ditte, jasså ni är på G igen 🙂 Vi trivdes väldigt bra på vår tapas runda, det som är bra med detta är ju att vi får reda på lite mera ställen att gå in på…för det är ju dom små inarbetade ställena som man tydligen ska gå på, Tapas restaurangerna! Känns genuint och bra! Välkommen ner!

 2. Hej pareja!
  Ni ser ut att ha det bra 😀 Ni åker väl inte hem än va? Vi måste ju ses innan.
  Kram P ♥

  1. Hola P! Klart att vi ska ses:) 2/12 drar vi till fattigdom och elände igen! 🙂 kram kram

 3. Hola! Så trevligt ni verkar ha det! 🙂
  Tapasrundan är inte min grej tyvärr. Tyckte det blev dyrt och man blev inte mätt. Lägger hellre pengarna på en riktig måltid.
  Önskar Er en fortsatt trevlig vistelse i Torre. Jag åker nog inte ner förrens i april.
  Kram/A-K

  1. Hola À-K! Vi har det bra här 🙂 vi tycker det är en rolig grej för oss ovana Spanien resenärer att upptäcka alla fina små Tapas restauranger…det är ju ett jippo, men vi gillade att gå runt en runda…10 st Tapas+dryck blev 25€ så det tyckte vi var överkomligt 🙂 Men nu kanske vi vågar oss in för att äta av den vanliga Tapasen också… 🙂 Ha det så gott AK och kram på dig önskar vi båda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close