Måndag i torre!

image

Solen kom till oss idag, riktigt skönt att känna värmen från solen till frukost!

image

Till svensk lunchtid så hade vi bestämt träff med Uora, som bor i området! Trevligt att få möta nya människor och knyta nya kontakter!

image

Mitt hjärta sitter och försöker få tag  svenska sjukvården för att boka om nytt besök hos dom! Gick bra till slut!

image image

Amatörfotografernas julafton! Jag ville ta ett foto på den otroligt stora båten som låg inne för lastning av salt! Men inte blev det nått…vad frugan tog foto på vet jag inte!

image

Foto taget från El Muelle…var så där ok! Inget ställe vi går till igen tror vi!

image

Lånade denna fantastiska bild från fotoforum på Facebook! Riktigt fin bild tycker jag!

image

Även denna snodde jag från FB…ska kolla upp vilken som är upphovskvinna till bilden! Vi avslutade kvällen med att gå upp till Galiano och snacka lite med Janne och Galina! Alltid lika trevligt att träffa dom!

Annons

14 reaktioner till “Måndag i torre!

 1. Tack för en trevlig fikastund!
  Prova den El Muelle som ligger längre bort på paseon nästa gång, den är nog bättre 🙂
  Vi hörs!
  /Uora

  1. Hola Uora! Vi får prova den andra El Muelle nästa gång! Vi blev mätta men inget mera…tog oss en tur upp till Galiano och hälsade på Janne och Galina! Vi hörs Uora!

 2. Åh, så härligt det ser ut med frukost på balkongen! Tyvärr där jag har mitt boende i Torre, så har jag em och kvällssol. Här är det så grått som det bara kan vara. Har inte varit utanför dörren.
  Kram till er båda/A-K

  1. Hejsan AK, igår kom ju solen äntligen fram igen..härligt! Folk tog ut sina strand pryttlar och satt och njöt lite här och var. Hoppas solen tittar fram på dig också! Kram på dig från oss..Mats o Nenna

 3. Hej Mats!
  Stackars Marie-Louise. Hon får kolla upp det ordentligt men antar att hon har gjort det.
  Krya på sig från oss ♥♥ Dina bilder är finast, dom där andra ser lite manipulerade ut om du förstår vad jag menar. Photoshop eller nåt. Inte vet jag hur man gör 🙂
  Kram vi hörs/ P ♥

  1. Hola P,inte roligt alls med magont! Ska kollas upp igen när vi kommer kommer hemöver! Hon mår dock bättre nu! Ja mina bilder inte ändrade nått i vilket fall:) men jag tyckte dom såg fina ut jag! Vi får träffas någon dag! Kram så länge från oss ute på landet 🙂

 4. Hej!
  Roligt att läsa om svenskar som bor i Torrevieja under vinterhalvåret. Jag och familjen har bara besökt Torrevieja under sommarmånaderna. Klimatet är ju fantastiskt och det ser ut att vara riktigt fina dagar fortfarande?!
  Drömmen är väl en dag att köpa eget i Torrevieja istället för att hyra.
  Såg att du tränar en del Mats, har du testat Total Fitness i Guadamar? Kanske för långt att köra för ett pass men gymmet drivs av ett svenskt par. Jag och frugan testade gymmet i somras och det var roligt att se hur engagerade de var.

  Ser fram emot fler bilder i er blogg!

  Med vänlig hälsning,
  Elin & Michael

  1. Hejsan Elin och Michael! Trevligt att ni hittat till vår lilla blogg! Ja vädret är helt fantastiskt och trots att det har varit mulet några dagar så njuter vi i stora drag, för det finns ljus och värme här trots lite mulna dagar! Guadamar har jag inte kollat upp! Vet att det finns ett uppe i Punta Prima rondellen och flera i stan! Men det är gångavstånd till Snatch så jag kör på det 🙂 Det är ju läge att köpa nu, hör att en del pratar om att priserna börjar höjas igen! Men nog tror jag det kommer att dröja ändå! Ha det så härligt där ni är!// Mvh Mats och Marie Louise

 5. Trevligt att solen är tillbaka! Blir ju en helt annan känsla. Vad trevligt med Uora, jag var på en fotoutflykt tillsammans med henne och ett par till vid Punta prima, området runt Nautilus, för några veckor sedan. Jättetrevligt.
  Tror att den El Muelle längre bort är bättre. Där har vi ätit ett par gånger och det var bra. Men det kan ju variera med kockarna.
  Hoppas att ML mage snart blir bättre och att hjälp finns att få.
  Ha det fortsatt bra!
  Och snart är vi på plats så håll i solen.

  1. Hej Ditte, svårt att hitta dom fina matställena med så många som det ändå finns i Torrevieja, många som öppnar och många som stänger! Dåliga kockar och bra kockar! Men det är klart att någon form av utgallring borde det väl bli, men samtidigt så är det väldigt många människor i rörelse i Torrevieja också så dom dåliga får ju säkert sina kunder ändå 🙂 Vi hoppas solen stannar i några dagar till i vilket fall! Ha det så gott!

 6. Hoppas Marie kryar på sig, lider med henne! Jag hade en dryg historia med gallblåsan, men tack o lov är den över! Bara jag inte äter fel, så att säga… 🙂

  1. Hej Tina, ja vi hoppas verkligen att magen inte krånglar och att dom hittar orsaken till det onda! Svårt att gå omkring och tro och fundera en massa… Ha det så bra i björkarnas stad! Mvh Mats och Marie Louise

 7. Hej på er!
  El Muelle som ligger vid fontänen är ju inte en riktig restaurang egentligen. Mer som en bar med enklare rätter. Åtminstone var den så förr. Den El Muelle som ligger på strandpromenaden är nog en ”riktig” restaurang, av priserna och matutbudet att döma.
  På torsdag åker jag och Hasse hemåt och kommer inte ner igen förrän i början av mars. Ha det så bra resten av tiden ni är nere, och hoppas att M-L får ordning på magen någon gång.

  Kramar till er båda!
  rocio

  1. Hej Rocio, trevlig resa hemöver till kylan då! Vi ska njuta av värmen den tid vi ska vara kvar, trots det mulna vädret som har varit ett tag nu så njuter vi av fulla muggar 🙂 Ha det så bra och hälsa Hasse!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close