La Zenia Boulevard…

Så här fint var det igår! Idag är det molnigare trots att solen tittade fram en stund på em..och ska man tro meteorologerna så ska det bli oväder i helgen!

image

 

Vi tog våra cyklar och drog iväg förbi Mar Azul, frugan cyklade på som bara den bort mot palmerna!

image

 

Jag tycker det är så fint vid palmlunden mellan Mar Azul och Punta Prima, kan inte sluta fascineras av palmerna 🙂 känns otroligt häftigt att få ta del av detta…jag är tacksam men vet också att jag har varit delaktig i detta äventyr! Man måste ta chansen ibland! Tack!

image

Detta landskap är också en del av varför vi trivs så bra söderöver ner mot Playa Flamenca mm… Häftiga vyer och jag hoppas verkligen att dom lyckas bevara detta kustlandskap precis så vilt som det är! Vill inte att dom ska börja bygga en massa hus här…

image

Frugan drog som en avlöning när vi kom till La Zenia och jag gick till Dechatlon och frågade om dom kunde ta en service på cykeln jag köpte! Men den servicen hade gått ut för länge sedan…klantigt av mig! Jag gick vidare till byggvaruhuset Merlin? Någonting! Kommer inte ihåg vad det heter! Men lika roligt att gå runt där som på Dechatlon! Hittade sådana filter som vi har insatta i lägenheten, vi köper aldrig vatten från affären, funkar kanon!

image

Vakterna i Zenia Boulevard åker runt på Segway’s…så coola dom är! Handfängsel och stoor batong! Snart kommer dom väl att åka runt på sådana där nya maskiner som bara har ett hjul och som man står på! Skithäftiga grejer…såg såna som förevisades här tidigare! Såg att dom börjat att säljas i Spanien…Madrid tror jag?

image

Efter handling så tog vi vägen ner mot Punta Prima förbi Los Altos, cyklade upp och sen ner förbi dom nya husen som byggs i massor på sluttningen! Amaye eller typ nått sånt?

image

Slutligen så hamnade vi åter vid min favorit restaurang china woken, snett ovanför Jysk butiken…där blir man då riktigt mätt och gott är det! Ja så blev livet för oss idag i vårt paradis Torrevieja med omnejd 🙂

image

Annons

5 reaktioner till “La Zenia Boulevard…

 1. Trevligt, trevligt! Och en god blandning av palmer, hav, shopping och god mat. Jag hoppas också att området där får behållas utan hghus. Men vem vet? TYcker det blir lite mycket i PP nere vid havet. Två hus hade räckt och skulle det vara fler hade man kinnat satsa på lite lägre och snyggare. Men man tycker ju olika. Pengar är väl med i spelet kan man anta.
  Ha det fortsatt gott och snart är vi på väg. Trevligt med lite omväxling igen.

  1. Hola Ditte! Är det nått annat än pengar som styr vad som görs! Klart att dom som bor i husen ovanför inte tycker det ser bra ut…tror dessvärre att det byggs ännu flera byggnader bredvid dom som redan står där! Men jag tycker det ser skapligt snyggt ut jag och antar att dom är riktigt fräscha inuti 🙂
   Kolla in stranden något bortanför PP..riktigt fin playa! Ha det gott Ditte! Mvh…Mats o Nenna

 2. Trevligt se vyer från södra sidan. Älskar palmer 🌴🌴🌴 I vinter ska vi hälsa på ett par i Los Altos, stockholmare som har stort hus vid havet, med bubbelpool ☺️ Tur det finns olika boenden, så alla blir nöjda👍 Maken o jag är asfaltsråttor..Inget att göra åt😎Nu ska jag fortsätta framåt i er blogg. Snart blir det Torre för oss, med😊
  Saludos!

  1. Hola igen 🙂 Hör många som bosätter sig i Los Altos! Men vet inte riktigt hur stort området är, verkar vara stort om man kan bo precis vid havet! Jag trodde det låg på berget mellan PP och typ La Zenia? Vår president har tydligen köpt nått där! Synd om han slutar som president här! Hasta Luego // M&M

   1. Ja du, jag måste dubbelkolla adressen! Återkommer med bildbevis 🙂 men antagligen har jag blandat ihop urbanisationerna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close