Lill-lördag i Torrevieja

Idag tog vi det också väldigt lugnt under fm! Cyklade sedan in mot la stada! Alltså Torrevieja 🙂 vi tog ett första stopp precis vid början av Paseon, där Piren börjar sin färd ut mot havet, var ett tag sedan jag var ut nu! Får bli ändring på det! Lyckades inte få till både frun och statyn på en och samma bild…i alla fall inte på bloggen 🙂

image

 

Här sitter vi nöjda efter att äntligen ha hittat till Ali’s bar! Där vi hade stämt träff med P och Lex! Ali’s räkmackor har etsats i vår minnesbank från tidigare bloggares inlägg och tänkte att nu är det vår tur! Så vi njöt av en riktigt god räkmacka och trevligt sällskap av P och L

imageimage

 

Vi följde med upp och hjälpte till med ommöbleringen av deras nya utbyggnad som var jättefin! Utsikten var ju otroligt fin från deras lya…men såna lantisar som vi är så tror jag vi hellre ligger lågt ute på landsbygden ute i El Paraiso 🙂 tack för titten P!!

 

 

image

 

Kolonnerna ute vid udden blev ett strålande ställe att intaga lite vätska på och lapa lite sol… de har fått till ett riktigt fint ställe där ute! Riktigt härligt att bara sitta och njuta på!

 

 

image

Ja och här ser ni ju hur vi njuter!

 

image

 

När vi satt där och myste ute vid Las Columnas så dök det upp två glada prickar! Trevligt par som jag noterade i förbifarten, när dom cyklade förbi tidigare! Haha…såg liksom att dom tittade till! Kul att ni stannade till och hejade! Trevligt att få nya bekantskaper här i Torrevieja och från olika delar av byn! Ni får skriva ner vad ni hette igen! Namn är inte min starka sida! Per Åke tror jag men jag har  tyvärr inget namn på din fru!

 

 

image

 

Här är införseln av salt vatten till La Rosa Laguna! Den lilla kanalen tror jag för in nytt salt vatten till den rosa sjön! Rätta mig om jag har fel! Men jag brukar inte ha fel! 🙂

 

image

 

Vet inte om det syns så där jätte mycket på bilden men, jag tog den för att illustrera spanska sättet att parkera på! Så fort det är heldragna linjer i ett utrymme i vägen så kan man tydligen parkera där! Undrar hur länge det skulle fungera i vårt rättsamhälle i Sverige 🙂

 

 

image

 

Nackdelen med att ta foton med telefonen är ju att det inte finns så mycket alternativ för justering av bild och ljus! Men trots detta så är jag grymt imponerad av telefonens bildkvalitet! Ajfån är grejer det!

Annons

8 reaktioner till “Lill-lördag i Torrevieja

 1. Hej på er!
  Ni har ju nästan varit hemma hos oss.Tyckte utsikten kändes väldigt bekant från P:s terrass 🙂
  Och visst har Ali goda räkmackor…..Än så länge kan vi nästan tassa ner till honom i pyjamas och äta frukost, men sen blir det lite längre när han flyttar. Fast bara ett par hus längre ner på gatan.
  Ha det så bra!

  1. Hola Ami! Ni har väldigt fin utsikt måste jag säga! Men man skulle vara livrädd att någonting skulle fara ner! Då skulle det inte bli roligt! Räkmackorna var så goda och Ali var jätte trevlig! Ha det så bra // M&M

 2. Hej på Er!
  Vilken runda ni var ute på. Alis räkmacka är bara ett måste när jag kommer ner. Bor ju inte så långt ifrån. Ali är ju dessutom supertrevlig mot alla sina kunder.
  Det har blivit jättefint ute på udden vis Las Columnas. Tyvärr var vi inte så nöjda med laxen som vi åt där i höstas.
  Kram/A-K

  1. Hola AK! Vi har bara intagit flytande kost ute på Las Columnas ännu! Får prova vid nått tillfälle:) men det finns ju en hel del restauranger att prova! Ali var en sann krögare! Kram på dig från oss 🙂

 3. Hej pareja!
  Ja vilka fina bilder du får till!! Tack för titten och hjälpen med Lex´s säng, guld värt!!
  Vi har fått trångt på terrassen men det får man ta. Ni har ju fint ert Paraiso och ni gillar att cykla!
  Kram P ♥

  1. Hola P! Bara hojta till när vi är här nere om ni behöver hjälp av något slag! Det är så roligt att få hjälpa till…Hoppas att Lex sover som en stock i det nya rummet! Trångt o trångt vet jag väl inte om jag kan hålla med om! Ni har ju gott om plats där uppe ändå! Håll i hatten och annat löst dessa dagar då det blåser så kraftigt! 🙂 Ha det så bra// M&M

 4. Oj vilka räkmackor! Måste vi testa. Var hittar vi Ali ?

  1. Hejsan Mariana! Dom var riktigt goda! Och Ali var jättetrevlig! Han skulle flytta, och öppnar lite längre ner på gatan som går utefter skandinaviska gallerian…vet inte vad den heter? Kolla med Preciosa! Ha det så gott nu och lycka till i letandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close