Regn och rusk i Torrevieja! söndag! 30/11

image

 

Hola i sola! Jag önskar det hade varit så som på bilden över men inte då! Men vi har det bra ändå 🙂 Roligt! Att få uppleva regniga dagar i Spanien också 🙂

Idag var det återigen en mulen och regnig dag! Gick fram och tillbaka i lägenheten och funderade på vad jag skulle ta mig till idag 🙂 Nenna chillade och avvaktade sin mage!

Efter moget övervägande trotsade jag duggandet och tog mig en promenad, härligt med alla apelsinträden utefter gatan där vi bor!

 

image

Jag hamnade uppe vid Carrefour och gick strosande runt där i jakt på en ny kaffebryggare och sänglampor! Men inte sjutton blev det nått av det heller…hopplöst när jag går och ska försöka bestämma mig! Bara att vandra tomhänt hemöver igen 🙂 CHEFEN var ju inte med!

image

Lång väg att vandra så jag tog ett stopp på en bar precis vid hörnet vid parken där alla papegojor? Ser då ut som papegojor! Skränar och där man kan gå ner till playa Accequinion strax före kanalen! Hmm…svårt kanske att begripa var jag menar 🙂 skit d samma! Gick in och fick mig ett glas rött vin och ett kokt ägg! Roligt! För en euro!

image

Sen vandrade jag på och vips så var jag utanför ett till cafe där jag stoppade för en kopp  Cafe Con leche och några porras! Vet inte om det är någon super diet precis men mättande är det 🙂

image

Några foton över Los Naufragos stranden blev tagna på väg hem…

image image

Ibland så syns dom här bergen och vyerna riktigt bra över havet! Jag tror att det bland annat är La Manga som syns! Höghusen syntes väldigt tydligt men kanske inte på bilden trots förstoring!

image

Ser inte så värst badvänligt ut! Blåsten har förändrat bilden av stranden.. Det finns högre makter som kan förändra saker i vår värld! Trots att vi tror vi är dom som har makten… Men samtidigt så är det intressanta i kråksången att vi har makten att förändra våra liv!! Bara vi tar det där steget och bestämmer oss för en förändring! Det är jobbigt och skrämmande men det fungerar! O vad har vi att förlora? Att hamna där vi var förut!

image

Sen fortsatte jag min vandring hemöver..tog mig ett stopp på Sportsbar Minos, inte långt från oss! Då ringde frugan och sa att hon var på väg till La Zenia! Jag tog mig raskt hemöver, hämtade cykeln och drog iväg! Vips! Så var jag uppe i La Zenia och strålade samman med min underbara fru 🙂 Vi strulade runt en stund där och tog oss sedan lite mat på en restaurang! Det började mörkna så vi tog våra bikar och cyklade utefter 332’an tillbaka norröver till El Paraiso! Det regnade men inte stoppar det två vikingar som oss 🙂

image

Efter lite uppvärmning och chill i lägenheten, så fick jag med mig min fru över till Sportsbar Minos för en liten Vino! 99% av gästerna var män denna kväll, kanske var det speciellt då Valencia och Barcelona spelade fotboll! eller så är det så att det är männen som har friheten att gå ut under kvällen i Spansklandet!

image

 

Annons

3 reaktioner till “Regn och rusk i Torrevieja! söndag! 30/11

 1. Gokväll!
  Ja, ni är verkligen ena riktiga vikingar! :).
  Jag får väl skylla på åldern att man inte har någon ork. Jag hade tänkt mig en resa ner i början av januari. Ser inte ut som det blir av, så det blir nog först i mitten av april.
  Försökte få dig som vän på FB, men lyckades inte.
  Ha det gott sista dagen? Hoppas att M-L:s ordnar till sig.
  Kram/A-K

  1. Hola AK…ja vi viker inte ner oss för lite regn! 🙂 Nästa gång vi drar oss söderöver blir i slutet av Mars/April om allt funkar som det ska! Mvh M&M

 2. Mage skulle vara med i sista meningen….. 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close