lite snö och regn…och lite jobb..

Det som var häftig med denna bild, i alla fall som jag såg den var att i den lilla regnbågsringen så syntes siluetten av vårt plan…men tydligen inte i fotot 😦
image
Ja så blev det kvällen och solnedgång…fantastiskt..tänk om mina föräldrar fått uppleva detta! Hmm…men det är klart, dom var nöjda med det dom hade antar jag!
image
Ja så fick vi gosa lite med morfars lillgroda innan vi åkte hemöver 🙂
image
Hej! Hola! Ja då var vi hemma i slask och rusk igen, jag såg att det har varit regnväder och ganska kallt söderöver också så vad sjutton! Vi har knegat på våra sk vanliga jobb 🙂 och så har vi jobbat på vårt nya skötebarn Zija! Riktigt kul måste jag säga!

Vi har så otroligt fint team och stöttning av dom som gått före oss så vi känner stor trygghet när tankarna blir alltför negativa, vilket dom blir ibland! för det är stundtals tufft arbete 🙂 även om vi inte lägger ner så väldigt mycket tid ännu på detta..våra sponsorer lägger ner hela sin själ i detta! Men det lönar sig också 🙂

Ja sen så ska ju det fixas inför jul och det ska pysslas om både barn och barnbarn…även frun måste pysslas om 🙂 Resan hem från torre gick väldigt fint och snabbt och vi tog oss en tripp till Sollentuna för att hälsa på lillgrodan innan vi fortsatte mot Kungsgården igen!

Bilderna nedanför som jag har lagt ut, är ärligt snodda av mig! Dom är tagna av personer från och omkring sandviken :)Tack så hemskt mycket för fina foton!

image

Övre bilden är tagen någonstans i Lund, Årsunda…så vacker bild!

Den undre bilden är tagen från järnverk’s viadukten mot stations området…några av dom vackra brukskåkarna står kvar…

image image

Den övre bilden är tagen över Dalbrittas dammen, det skulle byggas en kanal för kylvatten till det nystartade jernverket på den tiden det begav sig…och då kom dammen till…nu planteras regnbågar in så att ungdomar ska kunna fiska där! Vet inte om jag skulle vilja äta den fisken som gått där alltför länge 🙂

Den undre bilden är tagen från maktens högborg i sandviken…stadshuset i byn! Är det funkis inspirerat eller vad?

image

Den avslutande bilden är ett riktigt mästerverk tycker jag! Strålande foton tagna uppe i ett strålande vackert Högbo…har ni några dagar ledigt…och dit vetja och ta in på det fina hotellet och vandra runt i omgivningarna..åk skidor på längden eller åk till Kungsberget och kör utför..Reklam reklam…Hasta luego!

image

Annons

8 reaktioner till “lite snö och regn…och lite jobb..

 1. Välkomna hem igen! Väldigt vackra bilder från era hemtrakter, vackert där också.
  Här har vi haft oväder med regn och åska en natt och i övrigt fint väder. Dock inte så varmt, mellan +14 och +18 på dagarna och så kallt som +6-8 på natten. Men dagarna är ljusa och längre än hemma, himlen är blå och havet glittrar så det går ingen nöd på oss, tvärtom.
  Bra med lite ledighet före jul så ni har vilat upp er innan julbestyren tar vid.
  Mysigt att ni hann pyssla om Signe innan Sandviken och vardagen väntade på er.
  Och vi myser på här.
  Ha det gott!

  1. Hola Ditte, ni får köra med AC på kvällarna för att få upp värmen lite då! Vi körde lite i alla fall då vi var nere…Hoppas att värmen kommer till er igen! Var så härligt att få krama om Signe! men jag ångrade mig nästan då vi såg all trafik efter motorvägen på väg till Sollentuna 🙂 men det hade lugnat ner sig tills vi åkte hemöver! Ha det så gott och mys på// Mats och Nenna

 2. HIttade er blogg genom en kommentar på Tinas blogg och ser att Ditte har kommenterat hos er också. Vi har följt varandra länge nu. Blev nyfiken på var Kungsgården ligger, nära Sanviken? Underbara bilder, speciellt vinterbilderna eftersom vi inte har så mycket snö hos mej i Wales. Ha det bra!

  1. Hejsan Lena! Va kul att du hittade till vår lilla blogg 🙂 Wales! Va häftigt! Bor du där? Jomenvisst…Kungsgården ligger 1 mil väster om Sandviken och Gävle ca 2.5 mil öster om sandviken! Bilderna var så fina…lånade bilder dock men lika fina för det 🙂 Ha det så gott Lena // M&M

 3. Hola! Jag har tidigare läst, både en o två ggr på er info-sida om Zija. Har äv mejlat dig men osäker om det nått fram. Med min giftstruma som jag nyss börjat behandla är jag förbjuden att äta hälsokost mm. Jag har varit så trött de två-tre senaste åren o då förstås köpt en det ena än det andra. Men det gjorde inget bättre. Jag hann köpa o ta en järntablett innan hormonproblem upptäcktes. Sen blev det förbud äv på dem. Trots att jag nu vet varför jag är trött så tänker jag: Vad ska jag göra för att bli pigg, finns det ngt jag kan köpa.. Jaja, så kan det vara. Men en fråga; Vet ni om Zija innehåller jod? Har försökt läsa mig till det men kan ju ha missat något…

  1. Hejsan Tina.. Har nog varit lite slarvig att checka av mail:( jag ska kolla upp detta ! Du vill inte ha nått jod i dina produkter! Pga av dina besvär! Är det rätt uppfattat? Har du kollat på drinklifein.com om det står nått där! Återkommer om detta Tina 🙂 Ha det gott // M&M

  2. Hola Tina! Om du går in på drinklifein.comoch produkten och produkt information så ser du vad som är i tex supermixen…och vad jag kan se så är det inte någon form av jod! i våra produkter och speciellt supermixen är att betrakta som mat, alltså näring 🙂 Men du måste ju ändå rådgöra med din läkare! Jag har skickat iväg en fråga till produktansvarig i USA men inte fått svar ännu…du ser min mail va! Ha det så gott Tina // M&M

   1. Åh, tack kära M&M! Ja, jag får visa upp ingredienslistan för el doctore när jag ska åter i januari. Just nu hinner jag inte mycket mer än tvätta, packa och känna efter om jag har resfeber 😉
    Ha det bäst, ni båda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close