Bloggstopp!

Jag har som ni har sett inte fått tummen ur på ett tag och jag tror det får vara så ett tag tills jag känner för att tag i bloggandet igen! Jag önskar att jag fick ligga i en solstol nere i Torrevieja och ligga o pilla mig i naveln 🙂 tillsammans med min Goa fru! Vi hörs när vi syns!

image

Annons

11 reaktioner till “Bloggstopp!

 1. Hej Mats!
  Ha det så bra tills vi hörs och ses igen!
  Kram
  //Carina (CostaBianca)

 2. Koppla av ett tag!
  Tyvärr måste jag meddela dej att jag faktiskt är i Spanien!

 3. Hej Matte!
  Som jag har väntat på inlägg men nu kom det. Då är jag nöjd. Man ska inte skriva varje
  dag 🙂 Ni lever och det är bara det man vill veta.
  Hasta la vista, un abrazo muy fuerte a los dos/ P ♥♥

 4. Ibland blir det helt enkelt bloggstopp, man har ingen inspiration att skriva! Men det är ingen som säger att man måste skriva varenda dag, inte ens varje vecka…..Skriv när ni känner för det 🙂
  Ha det så bra!

 5. Ska då bara meddela att vi blev med hus , men inte alls där vi trodde utan vinstlotten låg i La Marina mellan Alicante och Torreveija. Fint kuperat och bra hundområde. Tillträder 1 mars men första resan blir först 25 mars. Ha det så gott ni båda

 6. Välkommen tillbaka när du känner för det.
  Ha dte gott!
  Hälsningar från oss båda.

 7. Hej!
  Julen varar än till påska! Så trodde jag att du tänkte, med tanke på att ditt senaste inlägg handlade om julen och vi inte hört något sedan dess. Men nu förstår jag att det är inspiration som fattas och det är helt OK och godtagbart.
  Ha det bra framöver tills skrivarlusten återvänder!
  rocio

 8. Har varit inne och kollat då och då! Vi syns och hörs ändå.
  Kram till Er båda/A-K

 9. Hola! Har varit inne med jämna mellanrum och letat livstecken! Har ju sett er ”alive n kicking” på Facebook så jag har inte oroat mig. 😉 Inväntar blogginspirationen och hoppas att den kommer tillbaks pronto!
  Kram //Susan (Jörgen hälsar!)

 10. Hasta la vista till soldyrkarna! Förstår er precis! Och skönt se livstecken på FB, i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close