2 April i Torrevieja

image Äntligen är vi nere i Spansklandet igen! Värme och sol…härligt! Landningen var vi väl så där nöjda med! Men vi kom ner trots allt..men blev lite svettiga innan vi tog mark…blåste sa dom..ingen fanfar från Ryan kom efter landning… sen fick vi ju betala 40 € extra då vi kom till bilbokningen efter kl 11.. Det var snudd på att vi gav sjutton i denna hyrbil och ta en taxi istället… bilderna kom lite i olag då jag plockade in dom…över är från idag då vi tog en till tur runt Embalse de la pedrera…lite mera luft i däcken för tomas så han orkar med mig runt sjön 🙂 Gick bra! Bilden under är tagen uppe vid sjön..väldigt fin tur! Blev en sträcka på ca 60km idag…50km igår och ca 40km första dagen… image image Lilla Lova fick jag krama om lite innan vi åkte neröver.. Så go dom små! Undre bilden är också tagen då vi cyklade en sväng runt sjön…och då tog vi också en sväng runt Rebate…vi var in och kollade den fina restaurangen en sväng! image image Igår tog vi en promenad söderöver mot Punta Prima under em, jag måste ju dit o kolla hur bygget fortskrider! Ser bra ut tycker jag 🙂 sen blev det ju en kall öl och tjejerna skulle ha nått färgglatt att dricka…gott gotte gott gott..     image image min kära gumma fick vara med på en egen bild, den stora båten i bakgrunden går in till kaj för lastning av salt…den såg väldigt stor ut! Vi har bytt från telefonica till Telitec som leverantör av internet, har språkat med dom under några veckor innan vi åkte ner på knagglig svengelska…men tycker att det fungerat väldigt bra! Nu när vi kom ner så funkade inget! Varken internet eller telefon…ny router hämtade jag ut från Correro tvärs över vägen 🙂 men inget fungerade! Jag ringde flera ggr till Telitec och dom ringde till mig.. Idag så ringde telefonica och ville komma och kolla telefonlinjen! Kan vi komma mellan 19-20 frågade dom? Va jobbar dom så sent? Tog en halvtimme så ringde en person och ville komma in och checka upp linjen…snabbt jobbat! Tråden var av och han fixade till det på 20-30 minuter….sen funkade internet och wifi’t igen 🙂 alla slängde sig över sina iphads och smartphones för uppdatering…. Ordningen återställd! 🙂 Hasta la vista…

Annons

6 reaktioner till “2 April i Torrevieja

 1. Hej M&M!
  Välkomna ner till Spansklandet! Vilka härliga bilder från cykelsadeln.
  Det är så fint borta vid Embalse de la pedrera. Härligt att ni fick igång internet till slut.
  Vilket toppenväder ni har där nere just nu. Hur länge stannar ni?
  Vi kommer ner den 3 maj, så det skulle vara kul att ses någon gång.
  Glad Påsk!
  //Carina & Horst

  1. Hejsan Carina & Holst… Vi åker hemöver efter påsken tyvärr! Fint att cykla runt den sjön och det finns nog fler outforskade fina cykelvägar att leta på så småningom 🙂 vädret har varit fantastiskt så vi njuter.. Och nu när man blivit van vid att ha internet i lägenheten så var det skönt att det fixades till slut… 🙂 Glad Påsk på er! // M&M

   1. Synd! Vi kanske syns framöver!
    Kram!

 2. Gomorron!
  Fy låter otrevligt med landningen. Jag som flyger fr Västerås om 2 v. 😥 ni är väl försiktiga när ni är ute och cyklar. Mycket trafik i påsk. Såg trevligt ut vid Punta Prima. Glad Påsk till er alla.
  Kram/A-K

  1. Hej AK… Det är lite jobbigt när det blir så, och bägge ggr har det varit med Ryan…Tillfällighet kanske? Vi tar det lugnt när vi är ute och cyklar 🙂 Glad Påsk AK // M&M

 3. Trevligt att ni är på plats, men landningen låter inget vidare. Men så kan dte ju bli oavsett bolag….Vi har aldrig haft en trist landning vare sig med Ryan eller andra bolag, tur det. KOmmer ner på lördag med SAS och stannar en månad. Skall bli skönt. Men vi har det ju bra hemma också… Trevligt med lite variation.
  Kul att se lite bilder. Bygget vid havet vid PP har kommit en bit på väg men det ser lite trist ut nu när det inte är klart.
  Och cykla lugnt!
  Ha det gott och njut av ledigheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close