Påskafton…

image

Det är så otroligt med frukt på träden! Skulle vara roligt att veta hur säsongen med apelsiner och citroner fungerar…ser inte ut som dom plockar så mycket nu trots all frukt?

image

Vi cyklade upp mot Algorfa för vi skulle leta på en golfanläggning…kanske är det dax att börja lära sig lite om denna myt omspunna moderatbandy 🙂 såg ett väldigt stort och fint slott eller vad det är? på väg upp mot Algorfa…..taget på väldigt långt håll!

image

Här kom vi fram till golf plejset! Vet inte vad man säger på golfspråk? Men när vi åkte ner där för att titta så såg jag att dom serverade te på ett ställe, men dom hade stavat lite fel… Tee stod det 🙂

image

Hur som helst så var det ett jättefint ställe och då vi stod och kollade lite på ranchen…heter det så! Så visst skulle jag kunna tänka mig att prova att slå iväg några bollar! Tror inte att jag behöver skämmas…man har väl spelat lite bandy i yngre dar 🙂

image

Vi fortsatte vår cykelfärd söderöver utefter den stora kanalen…servicevägarna utefter kanalerna kan verkligen rekommenderas då man ska ut och cykla…! Vi åkte ner till Villa Martins golf resort…och min kunnige golfare Tomas tyckte att detta ställe hade hög klass…som ni förstår så har jag ingen koll på detta 🙂

image

Efter att ha studerat golfbana med risk att få en boll i huvet! Så måste jag ha mig något lugnande i kroppen…så vi cyklade ner mot Playa Flamenca för en liten törstsläckare, innan vi tog oss hemöver mot norr utefter havet…

image

Under kvällen var det någon? Säger inte vem! Som fick för sig att vi skulle åka till La Zenia Boulevard….fy för fan va d var folk…va skulle alla Spaniens invånare dit just då för? Fick nästan panik! Jaja…vi överlevde detta också 🙂

Annons

6 reaktioner till “Påskafton…

 1. Härlig cykeltur förstår jag. Tycker ni är modiga. Jag har inte använt min minicykel sedan 1994 eller 1995. Tänker nog ställa ut den vid basuran. I maj när jag får besök av en väninna, tänker jag försöka ta mig till La Zenia med buss eller taxi. Iofs har jag gångavstånd till Habanerascentret. Kan duga det också.
  Önskar er en fortsatt trevlig påskhelg.
  Kram/A-K

  1. Hola AK… Ja du måste bara åka dit o kolla för det är ett riktigt mysig köpcentra, men inte då vi var dit sist 🙂 för mycket folk! Vi tar det lugnt på våra turer 🙂 skapligt i vilket fall!
   Ha det så bra AK // M&M

 2. Jag har ett par nya skor 🙂 inte var det rea heller… Yo no soy tonto…. Eller….

  1. Ja L8 va ska man säga om den kommentaren 🙂 vi får ta det på balkongen i El Paraiso!

 3. Hej pareja!
  Ni ser ut att ha det jättebra! Det är mycket folk nu, för mycket men snart så eller rättare sagt i går slutade ju påsken för flertalet spanjorer, Bara i dag som Valencia (som vi tillhör) och Murcia som har helgdag.
  Ha det fortsatt bra/ Kram P ♥

  1. Hola P.. Mycket folk men är förvånad att det inte är mera boende här hos oss? Vi har det gott och dagarna rullar på med en jäkla fart 🙂 kram från oss i El Paraiso..ps, idag ska fruarna in till staden och göra sig fina hos din favvo ! Sköt om dig P // M&M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close