Rebate restaurangen mm…

image Denna klänning tänker jag köpa åt min kära fru! Haha…skoja bara! Min fru skrattade gott åt den spanska skyltningen av dessa klänningar… Hmm….undrar om jag inte ska köpa den ändå! 🙂 image Denna em tog vi en tur upp till Rebate…har hört mycket gott om denna restaurang och det var ett trevligt ställe… image Min älskling måste ju få va med på bloggen också 🙂 jag cyklade förbi detta ställe och sen tror jag att Rocio har upplyst mig om Rebate! Ligger uppe i ”bergen” strax ovanför SAN Miguel….lite serpentinvägar för att komma dit! Väl värt att besöka image Här kan man bli gift antar jag! Fint var det, men dom gnolade nått konstigt i högtalarna hela tiden som var enerverande? image Som den otroligt kunniga vinkännare man är så botaniserade jag grundligt i alla dessa hyllor…ahh kul att kolla på och mycket att köpa förutom fina viner…men jag tycker dom flesta röda viner smakar ok? 🙂  alltså är jag inte någon vinkännare! Men fint var det! image Nennas Sangria på Rebate var gott gotteligottgott! Fick högsta betyg av min fru! Sen kanske man inte dricker Sangria till en trerätters middag men va fan gör det 🙂 Men hon hävdar att till den Sangrian kan man äta va f.n som helst! 🙂 vi fick in Tapas först… Soppa o nått annat! Sen fick vi in lite mera götta o små plock! Sen fick vi in varmrätten…vi tog fisk, fläsk och kyckling fördelat på oss fyra 🙂 Sen kom det in efterrätt…som jag faktiskt inte kunde äta upp…eller orkade äta upp! Det var överlag väldigt gott och väl värt euron!image   Riktigt roligt att få prova på detta plejs! Jag tog husets röda vin 🙂 Också i denna matsal var det ett bakgrunds ljud som gnolade riktigt förskräckligt i högtalarna, någon engelskt smörsångare skrålade förskräckligt! Det skulle väl ha varit Spanska smekande latino sånger som var agendan för dagen? Men det fick gå för denna gång 🙂

Annons

8 reaktioner till “Rebate restaurangen mm…

 1. Det låter trevligt och vi får nog ta oss en närmare titt på denna restaurang. Ja, inte bara titt utan prova maten också. Men jag antar att man behöver bil och det har vi nog tänkt att hyra nu. Ser ut som om ni var där vid lunch med tanke på ljuset.
  Och kanske kan man be dem dämpa smörsångaren i högtalaren…
  I morgon tar vi en tur på fyra veckor och det känns absolut helt ok.
  Ha det gott och hoppas vi ses i sommar.
  Kram!

  1. Hola Ditte, ja vi var där vid fyra ungefär! Härligt för er att få åka dit i fyra hela veckor 🙂 Ha en go tur // M&M

 2. Hej och god morgon!
  Visst är det kul att åka bort från Torrevieja, ut på vischan och ta en lunch på ett lite annorlunda ställe. Vi har varit där några gånger och maten har alltid varit bra och otroligt snyggt upplagd. T.o.m. Leif Mannerström skulle vara nöjd. Och så är betjäningen superb, med svarta kläder som ser så elegant ut, och så tilltalar dom damerna Madame och det bara älskar jag, ha, ha….
  I går kväll var vi på La Oila, den indiska restaurangen hos oss. Deras mat är bara SÅ god. Dryck, popadum (hur det nu stavas) m. tre dipsåser, valfri förrätt och varmrätt från menyn till det facila priset av 9.95€. Inte dumt alls.

  Ha det bra tills vi ses!
  Rocio

  1. Hola Rocio, Ja maten och omgivningen + upplevelsen var kanon! Vi missade min wok denna gång 😦 får ta det vid ett senare tillfälle 🙂 Ha det så bra där nere nu! // M&M

 3. Den ind. rest. heter Lal Qila och inget annat!
  rocio

 4. Hej på er!
  Vilken mysig restaurang! Den får vi nog prova när vi kommer ner 🙂
  Ha det så bra!

  1. Hola Ami, ja den måste ni absolut prova! Ha det bra // M&M

 5. Hej igen!
  Sv: Vi ska bara renskriva vår resväg, sen mejlar jag över den till er 🙂
  Ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close