Svensk sommar, Vätternrundan och barnbarn

Hola ! Dagarna ramlar på och barnbarnen blir bara äldre och äldre….och vi med 🙂 men det försöker jag förtränga! Huset är sålt och utflytt sker i mitten av Augusti, vi har ett enormt arbete framför oss känns det som, att rensa ur allt gammalt skrot som vi lagt på oss under åren som gått…konstigt ändå när man börjar rensa så känns det helt ok…man kan fundera varför så mycket har sparats genom åren?

Våren och sommaren hittills är väl inte så mycket att skryta med för en som vill ha värme och sol, det har mest varit blåst, regn och kyla och det verkar vilja hålla i sig över midsommar. Vi tittar på resa ner till vårt kära Torre men priserna har ju skenat iväg så mycket….vi skulle vilja komma iväg en vecka i vilket fall…men vi får se hur det blir? Vardagsrummet är en uppsamlings station av prylar som antingen skall slängas eller fördelas ut på barn eller ev loppis.

Vättern runt gick av stapeln helgen som var och tack som sjutton att vi fick bra väder! Solsken och helt ok vind…kan inte bli mycket bättre! Vi tog oss runt sjön och stannade på alla kontroller utom en! Vi såg en otäck olycka en liten stund efter starten så då tog vi ett beslut om att köra ganska lugnt runt, det var flera olyckor och ambulanser for fram under resans gång, men jag har inte hört hur det gick för dom drabbade? Otäckt! Jag tycker Vätternrundan blivit för stort så det är därför jag varit tveksam till flera rundor! Och nu känns det som jag skall hålla detta…finns flera mindre och lite kortare motionslopp som går att prova, sen har jag införskaffat mig en MTB också för att köra i skogen, det kan bli kul…men först flytt och få till det med nya jobbet som tar kraft ännu…framtiden får utvisa hur det blir med det!

image

Men vilken liten godbit som tittar in i stugan 🙂 storfrämmande från Stockholm….stora Signe som kommer till morfar!

image

Här har Signe fått sällskap av lilla Lova…

image

Morfars lilla gohjärta… Lova

image

Fantastiskt fint konstverk som står nere i Motala, hoppas att det får stå kvar länge och att inga vandaler går förbi….

image

Taggad inför starten av 11e rundan…skönt att veta att sol och värme kommer att vara ledmotivet under rundan..

image

Ett av dom många stoppen som är sköna men som tar mycket tid om man vill köra på en någorlunda ok tid.. 12:30 körde vi runt på 🙂

image

Efteråt så blev det någon öl och mat innan vi stöp i säng…blir inte många timmar sömn innan så man är lite mör i kroppen…

image

Stora lilla Signe blir så förtvivlad då mamma skall bry sig om andra små människor…som tex lilla Lova…

image

Som sagt var så finns det ett oändligt antal korkade människor som ger sig på att cykla 300km runt en sjö 🙂

Annons

3 reaktioner till “Svensk sommar, Vätternrundan och barnbarn

 1. Telepati!! För en kvart sen tänkte jag mejla och höra hur ni har det och slentrianmässigt gick jag in före på er blogg 😀 Bra att vi fick en uppdatering! Du skulle ju inte åka sa du förra året…Få se nästa år då 😀 Men som du säger, inte kul när det blir för stort.
  Bra att ni sålt huset nu då så ni kan vara lugna 🙂 Men jobb är det att flytta. Jag har kaos bara för dom gjort om badrummet här hemma…allt får ligga på golvet där 😀
  Ha det så bra…ni kanske hittar en billlig resa om ni är ihärdiga.
  Kram P ♥♥

 2. Grattis till väl genomförd Vätternrunda! Bra jobbat! Förstår att ni har en del framför er nu när huset är sålt och ni skall flytta. Men också skönt att bli en samling prylar mindre. Undrar också varför man samlar på en massa onödigt.
  vi njute av fina dagar i Torre och har varit här i drygt två veckor och har lika lång tid kvar. Sedan blir dte bra med att vara hemma ett tag. Tycker dte blir för varmt och soligt här senare i sommar. Men kanske blir det ändå en vecka här nere om vädret blir för trist.
  Men blir vädrte för trist hemma är det ändå kanske värt att komma ner till solen och värmen. Pengar kommer ju in varje månad, så brukar jag tänka….
  Tänk så stora barnbarnen blivit! Och mysigt att spendera tid med dem är det för den här småbarnstiden går så fort.
  Vi önskar er en trevlig midsommar och kanske ses vi här snart.

 3. Trevlig Midsommar!
  Ha det så bra!
  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close