Midsommarhelgen…

Midsommarhelgen började i Årsunda med ett glatt gäng av våra barn och barnbarn…jag svor lite över vädret under fm men precis innan vi skulle äta så sprack det upp och solen tittade fram 🙂 Midsommar levererar! Här sitter Christin och beundrar Sandras mage…tiden var satt till midsommar men i skrivande stund så har inte knodden tittat ut..

image

Här är gänget samlat ute i vårt paradis Långängarna! Det finns många paradis i vår underbara värld, där man trivs och mår bra är väl gott nog…

image

 

Go hjärtat Signe kom på besök till oss under sluttampen av helgen, dom hade varit uppe i fina Järvsö och firat midsommar med vänner…

image

Frugan utslagen på gräsmattan i den efterlängtade solen som åter igen behagade visa upp sig för oss under söndagen, precis lagom till jag kom hem från jobbet efter ett 25 timmars pass, var skönt att chilla i solen efter det, och trevligt med lite påhälsning av mina kottar!

image

Moster Caroline måste ju få hålla i lilla Lova…mamma malin står beredd 🙂

image

Morbror Andreas måste komma ut och klämma på dom små liven, Lova ser liten ut i famnen på morbror…

image

Goa Malin med sin lilla fina Lova, dom är så fina alla barnen…

image

Matstund för Signe under övervakning av mamma och pappa och kusinen Lova…

image

Mattias älskar att vara morbror till Signe och Lova..

Ja nu är vecka 26 här och snart så är det semester några dagar 🙂 alldeles för kort hur som helst! Vill ha semester varannan vecka!! Under resten av året…får fnula på detta.. Vi fortsätter att plocka, sortera och slänga prylar…en del ska iväg till stugan och en del till återvinningen…hej och hå va mycket grejer man kan ha till ingen nytta? Resan till Torrevieja känns längre och längre bort, får nog inte till någon sådan under semestern känns det som, priserna kommer nog inte att sjunka i detta regniga Sverige… Och sen har vi nog full huggning ändå med att sortera iväg prylar och förbereda inför flytten…känns spännande och roligt!

image

Annons

4 reaktioner till “Midsommarhelgen…

  1. Vilken härlig midsommar ni fick med barn och barnbarn 🙂
    Lycka till med flytten!

  2. Trevlig sommar och lycka till med flytten!
    Kram!

  3. Trevligt med alla barn och barnbarn runt er. Förstår att dte är en del att syssla med inför flytten och visst blir det spännande. Vad gälller Torre så har vi varit här i fyra veckor och har drygt en kvar, den här gången. Blir bra att komma til Stockholm, gillar ju att vara där också.
    Ha det fortsatt bra och lycka till flytten.

  4. Hej! Ja, tänk vad prylar man samlar på sig! Och förstås lämningar efter barnens uppväxt💕 Jag ställde mig i förrådet, direkt efter Torre-köpet. Slänga, sortera…Både att minimera vårt Sverige-bo och den längre flytt vi gör nu, fanns i tankarna. I vinter ska en firma få köra litet lass till Spanien. Det kommer att bli trångt hos oss i Sthlm tills dess, med bara 50kvm☺️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close