Var bor jag ? Stuga eller hus….6/7-15

image Fotot över är lånad, togs från Strandbaden i Årsunda i går kväll…… Frågan jag just nu ställer till mig själv är väl denna! Var bor vi någonstans, i huset eller i stugan? Ska jag ta med mig denna sak nu eller ska jag spara en stund till? Vi håller ju som bäst på att flytta över vårt bohag och alla prylar till stugan, som ska bli vårt officiella hem så småningom…men just nu är det som en liten brytningspunkt mellan var prylarna och vi ska vara 🙂 Ett riktigt i- landsproblem är detta som heter duga! Jag har haft tillfället att få vara ute i Årsunda många dagar nu och vädret har ju varit grymt härligt, har snickrat och bubbat runt prylar för att frigöra utrymme till våra grejer som ska hit ut… Om några dagar så får vi vår efterlängtade sommar semester…den kommer inte att innebära några resor ner till Spanien detta år utan vi har fullt upp här och om nu vädret fortsätter som det varit just nu några dagar så kan man inte ha det bättre någon annanstans…. image image image Några skymningsbilder tagna från vårt paradis….sitta och titta långt bort…bara tomglo….mindfuelness…. image Eller så hittar man på nått att göra med händerna, som att bygga ett nytt tak över förrådet…. image image Två foton tagna i olika väderstreck och tillfällen….men lika härligt båda gångerna…Chilla mera….och choklad är bra!! image Malin med lillstrumpan Lova hälsar på morfar… image Gotrollet Signe fick morfar hälsa på…Paleokost för Signe.. image Hujedamig va tin ränner iväg…. image Tur att det är någon som håller formen och blir bara yngre och yngre 🙂 image Kära mamma…många händelser och livsöden på gott och ont har passerat i ditt liv…här är vi ute och rastar Doris… image Ja! natten till söndag så kom då vårt femte barnbarn så nu kan vi pusta ut? Eller i vilket fall kan min fru göra det! 🙂 Semestern har inletts och sommarregnet strilar och plaskar på stugtaket…… image

Annons

8 reaktioner till “Var bor jag ? Stuga eller hus….6/7-15

 1. Men! Grattis till barnbarnslycka! 😘 Jag kan också ha den turen, igen, framöver!😉
  Glad sommar till er!☀️

  1. Tackar Tina! Hoppas du också får flera BB framöver 🙂 ha det så gott // M&M

 2. Förstår att dte är en del att stå i nu med bostadsbyte och annat. Men det ordnar sig så småningom. Och Spanien finns kvar, jag lovar.
  Roligt med ännu ett barnbarn, dessa håller oss i gång. Härligt.
  NJut och ha det bra och hoppas vi ses i höst i Torre.
  Ha det gott!

  1. Hola Ditte 🙂 jo d är mycket nu men roligt! Hoppas vi syns i höst // M&M

 3. Hej!
  Grattis till ännu ett barnbarn! Mitt enda bb fyllde 4 år i förrgår. Ni har full huggning nu förstås, så det blir ingen tid över för El Paraiso i sommar. Vi hade tänkt åka den 29/8 med min son + fam. men Hasse och jag kan tyvärr inte åka denna gång.
  Vad vacker översta bilden är och även dom andra förstås, ja förutom dina ben då, ha, ha….
  Ha det!
  rocio

  1. Hejsan Rocio! Tackar! Va tråkigt att ni inte kan åka, men vi kanske syns o hörs senare i höst..jag åker ju ner i slutet av aug en kortis jag 🙂 men då ska det väl ha lugnat ner sig här hemma…hoppas jag 🙂 Ska ni ner åt viken till så hojta till 👍 Ha det så bra //M&M

 4. Grattis till ännu ett gulligt barnbarn!! Så söt! Tjej eller kille? Inte Spanien detta år skriver du.,..nu luras du. När flytten är klar så vad ska ni sen göra 😀 Fina bilder på alla och omgivningen!
  Kram P ♥

  1. Hej P, ok! Jag kanske tog i lite där….vi har bokad resa ner i höst 🙂 och jag och grabben skall ner i slutet av aug en vecka! Men det känns konstigt att inte åka ner nu under sommaren! Vi önskar dig en fin sommar P…kram från oss // M&M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close