Vuelta’n och lite till….

image

image

Ja så var det dagen V som i Vuelta Espania -15 i Torrevieja! Spänningen var olidlig 🙂 jag gick ner på fm och rekade lite, såg förvåningen i spanjorerna som kom körandes ner mot stan och såg en stoppskylt!!? Vad händer…..:)

På Acceqinuion stranden satt stolar och parasoll på rad inför en ny dag på stranden…

image

Hann tillbaka för lite lunch innan ny tur mot staden…två timmar före start  🙂 tittade på folk, tog en liten törstsläckare och väntade…hittade en något luftigt ställe att sitta på vid calle Almeduna och väntade, och väntade…..

image

image

Så helt plötsligt kom hela gruppen och susade förbi i maklig takt…undrar hur många följebilar, motorcyklar och polisbilar mm som en sån här tävling drar med sig…många var dom!

image

Efter Vueltan så hade sonen vaknat upp, han hade haft damer på rummet under natten så han var sååååå trött…..blev lite bad och sol på playan under em, innan cykeltur upp till PP och lite Wienersnitzhel på restaurang, sedan en kort visit på Sunrise innan det var dax att vingla hem i mörkret….

image

Ny dag! måndag…Då började jag dagen med att gå in och ut….på piren….Puust! En liten kopp kaffe, en tosdada Con tomate o serrano vid hamncafeet innan jag gick hemöver igen…efter att sonen vaknat, inga damer på rummet inatt! Så trugade pappa och sonen gav med sig?  vi cyklade uppåt Saltsjön så sonen skulle få se???

image

Efter den uppseendeväckande upplevelsen att få besöka rosa sjön och se allt saltet!? Så blev det hemfärd mot El Paraiso…en litet stopp blev tvunget i hettan…sonen helt slut av alla intryck!? 🙂 pappa törstig och hungrig!

image

Det blev en cykeltur igen under kvällen upp till PP och till den kära Woken…men nästa gång ska jag prova systerwoken inne i stan! Dom var så jäkla snåla på sushin, hämtade inte ut nya då jag sa till…och ingen ville äta dom tre som låg kvar? Men hur som helst så blir man mätt där uppe…något mysigt ställe att gå o svärma till, äta romantisk middag och sådana utsvävningar…det duger inte woken i PP till för ljudnivån är hög som bara den! IKEA ggr 10… Men gott och mätt blir man ”jag” sedan vinglade vi åter hemöver i mörkret, under åska och regn….regn i torre? Kan det vara möjligt? Skönt var det i vilket fall…:)

Annons

9 reaktioner till “Vuelta’n och lite till….

 1. Ser att du brukar sitta utanför ”vårt” lägenhetsområde(Sea Senses). Tack för det fina fotografiet😀 (inflyttning i april/maj nästa år)

  1. Hej Hillevi, roligt att ni köpt i Torrevieja med omnejd…det var det bästa som vi har gjort! ”Sea senses” vet jag inte riktigt var det ligger? Men tydligen så brukar jag sitta där då 🙂 Aha! Nu kom jag på det! Det är ju dom nya höghusen uppe vid PP…härligt bygge! Har följt det sedan början…
   Vi cyklar o promenerar en hel del åt det hållet…mer än in till torre 🙂 vi gillar naturen och havet där…lycka till med inflyttningen då 🙂 spännande väntan för er nu….// M&M

 2. Hej Mats! Flygbussen som jag skrev om, går som vanligt. Det var en som hämtat en tidtabell nu. Den bussen jag skrev om är nog costa azuls bussturer till Alicante, och de har en hållplats ganska nära flyget. Man får gå en bit, efter den, över en ramp..

 3. Härliga bilder och ni ser ut att trivas!
  Ha det nu så skönt resten av tiden!
  Kram!

  1. Hola! Vi har det störtskönt i värmen, men nu är det resfeber inför hemresa 🙂 // M&M

 4. Så trevligt Du och sonen verkar ha. Tyvärr är jag inte mycket åt ditt håll eller PP. Många år sedan jag var söderöver. Jag åker ner en kortis den 29/9. Vi är många som kommer ner då. Grannarna Ditte och Bosse bl a och många fler, så ET blir fullt upp.
  Kram/A-K

 5. Hej AK.. Vi har haft en skön och mysig vecka…klart du måste åka söderut och kolla läget 🙂 ha det så trevligt när du kommer ner // M&M

 6. Hej, det var roligt att träffa dig och din son. Jag brukar ju titta in på eran blogg eftersom det är roligt att följa en ”granne” som bor i härliga El Paraiso . Ni brukar ju ha så mycket fina kort och beskrivningar från era promenader och cyckel turer. När man är här i detta härliga klimatet får man nypa sig lite i skinnet för att kolla så det inte är en dröm… Hoppas vi springer på varandra fler gånger det var trevligt, ha en fortsatt härlig semester! önskar Bosse o Monica

 7. Full fart förstår jag! Och det är som det ska vara. Förstår att ni har det bra. Och det blir ju nästan full fart dygnet runt om en inte har så lång tid på sig.
  Ibland tar vi oss en tur åt ert håll. men oftast blir det cykling mot de långa stränderna bortanför La Mata. Med cykel är det ju så smidigt att ta sig runt.
  Ha det fortsatt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close