Äntligen torre igen….2015-11-04

image

Vi lämnade stugan och det fina höstvädret som har varit, många fina stunder med nära och kära…

image

Sittandes på bussen in till Torrevieja från Alicante, så nöjda båda två 🙂   Speciell känsla att komma tillbaka till värmen och solen….

image

Vi gick från busstationen söderöver ner mot hamnen, vet inte hur många ggr min fru sa ”det är helt fantastiskt” säkert tio ggr under promenaden…..

image

Vi stannade till på restaurangen nere vid hamnen och tog oss en bit mat…seabass och pommes! Helt ok men för dyrt! Två sangria slank ner under tiden för frugan…..

image

Släntrandes söderöver så stannade vi till i det fina vädret och bara njöt…

image

Väl hemma så bytte vi skor och tog oss återigen en liten promenad upp till Aldi för proviantering….skönt att släppa lös fossingarna…

image

Idag onsdag! sov vi ut riktigt länge innan vi tog oss en kaffe och sedan en promenad till PP och tillbaka… Ca 5,5 km utefter havet och sedan tillbaka utefter vägen….

image

Välhemma så fixade vi i ordning en gofrulle på ballen…snott uttrycket från Susan! Låter bra 🙂  Nu blir det jakt på nya sängar….

Annons

10 reaktioner till “Äntligen torre igen….2015-11-04

 1. Hej på er!
  Det var väl ett tag sedan ni var nere så det kändes väl extra kul. Vädret tycks dessutom ha slagit om till sommardito för att glädja er ytterligare. Vilket flyt alltså. Synd att vi inte hinner träffas denna gång, men det får bli ”nästa år” då.
  Ha det bra i ”stugan”!
  rocio

  1. Tackar Rocio! Det är så härligt att vara här, synd vi inte kan träffas denna gång…syns nästa år! Hälsa hasse // M&M

 2. Kul att ni är här igen! Och visst är det en speciell känsla att ha sommar nu i november. Vi njuter och har dte toppen. Kanske ses vi på stan….
  Ha det gott!

  1. Hej Ditte! Ja det är härligt att få sol o värme…ja vi ses kanske 🙂 Ha det så gott // M&M

 3. Välkomna ner till Torre igen!
  Kram!
  //Carina

 4. Äntligen en blogginlägg…inte en dag för tidigt 😀
  Ni har fint väder! Tur har ni 🙂
  Kram P ♥

  1. Hola P 😊 ja int blir d många knop på bloggen eller 😁 faslig tur med vädret hade vi nog, det har ju tydligen gått fram en tromb för någon dag sedan 😳 såg spåren efter den när vi kom… Men nu är det hur härligt som helst 😎

 5. Hola! En frulle på ballen är aldrig fel! 😀 Fick många höjda ögonbryn och konstiga fniss när jag ”invandrade” till Estocolmo från Värmland för sisådär 23 år sedan och entusiastiskt berättade för nya arbetskamrater och bekanta att min lägenhet i Skärmarbrink var så gullig och dessutom hade den en balle som man kunde sitta i solen och njuta på! 😉 I Karlstad var det balkong – i storstaden betydde det något annat förstod jag snart… 🙂 Och nu när du skrev det reagerade jag som vanligt inte för ordet faller sig liksom naturligt. Jag tänkte – brukar jag skriva gofrulle? Var tvungen att läsa igen och då noterade jag ”ballen”! 😉

  Underbart att ni är tillbaks i solen! Vi får hålla oss till tåls fram till 2 januari.

  Kram från Åsöberget

  1. Haha 😄 frulle på ballen är gött mos d…. Så härligt att vara i torre igen🇪🇸 är riktigt härligt väder 😎 ha det så gott Susan o hälsa maken….🚴🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close