Hem mot Sverige igen…

image

Vi har haft en otroligt fin vistelse i ett av många paradis som vi har fått möjlighet att få ta del av…med tanke på allt otäckt som händer i världen och den fruktansvärda situation som en stor del av världens  befolkning genomlider just nu… så kan vi bara, återigen, konstatera att vi är en liten liten liten lycklig del av världens befolkning som kan glassa omkring som vi gör. Vi är oerhört tacksam för det vi har…familj och vänner, tak över huvudet, värme och mat i överflöd!

Lev idag, imorgon kan det vara försent!

 

image

Så var det då dags att bege sig hem mot kylan igen…städat och fixat…vatten och el avstängt…låst och klart…vi gick ut med våra små väskor och ställde oss för att vänta på bussen in mot stan..väntade..och väntade..tog våra små väskor och gick in mot stan…vad kör då om oss? Japp! Bussen 😁 Men vad gör det! Vi är friska och hela så vi promenerar i maklig takt in mot staden…tar inte så lång tid ändå…och vi vill ju så gärna dra ut på hemresan.

image

Vi kommer så småningom om in till Alingui och slår oss ner där…billigt och en del av utbudet är rätt så skapligt…helt ok! När mat och dryck är inmundigad så knallar vi den sista biten in mot busscentralen för en kopp kaffe i väntan på flygbussen.

image

Ja men då var denna resa slut…i alla fall flygresan..nu återstår två timmar i bilen mot resmålet, innan vi kan krypa ner i bingen 💤 Hasta luego…adios… 😎🇪🇸👍🏾👍🏻❤️

image

 

Annons

2 reaktioner till “Hem mot Sverige igen…

  1. Välkomna hem!
    Sista bilden var jättefin!
    Vi ses nog igen!
    Kram!

  2. Hola..trevligt att träffas och på återseende👍🇪🇸😎 // M&M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close