Vårturnen i Torre -16

Men nu är det nära! Jobb och slit får snart ett slut….men vad ska man packa? Nycklar, pass? Hmmm…passet kan man ju lämna hemma! Har inte visat det en enda gång på nervägen? Trodde det skulle vara tuff genomgång efter all skit som hänt i världen…men inte då😳 Plånboken bör väl vara med 👍 iPhone och Ipaden !! Klart……och ett par ingångna tofflor!

image

Äntligen nere i värmen…missade flygbussen kl16 pga att vi var så dum att låta checka in vårt handbagage, det var så fullt på planet så dom ville vid incheckningen att flera skulle göra så…..och vi gjorde så…..och  blev kvar på flygplatsen i två timmar extra…väskorna kom ju aldrig på transportbandet??  Men men…vi har ju semester…en stor balja kaffe blev det + en dubbel espresso….var lite trött efter flygresan…

image

Efter att äntligen kommit på bussen, som körde rally till Torre…det gick fort! Så tog vi vår traditionella vandring genom stan och söderöver mot vårt Paradis…. Bra efter att ha suttit på rumpan så länge! Det tar sin lilla tid men vad gör det, är så skönt i värmen….titta på allt och se om nått har förändrats på vägen….

image

Salthamnen i bakgrunden med stor båt som lastas…

image

image

Äntligen hemma igen! Lite mat i magen och checka av lägenheten, alltid lika spännande att komma hem…slå på el och vatten… Nu blir det pommes och fisk innan vi kryper ner i bingen…ska bara checka av omvärlden genom våra tekniska attiraljer…

image

Annons

2 reaktioner till “Vårturnen i Torre -16

 1. Gokväll!
  Vad härligt att ni är nere i Torre igen!
  Vi får vänta ett tag till…
  Ha det nu så skönt i värmen!
  Kram!
  //Carina

 2. Hejsan.
  Skönt att få vara här igen, vi har väntat länge 🙂 cykla, sola och chilla är livet det! Ha det gott // M&M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close