Onsdag i Torre….30 Mars

image

Idag var jag laddad till tusen, upp i ottan och käkade frulle, sen bar det iväg på cykeln upp mot SAN Miguel, kanalvägen mot torremondo och Embalse de la Pedrera…vek av ner mot Hurchillo, jättefin väg i bergen och sen tog jag tillbaka genom Bigastro, vek av igen runt Embalse de la pedrera, Torremondo och ner mot kanalvägen igen… Följde kanalvägen upp mot Los Montesinos och stannade till och tog kontakt med en cykelkompis som jag snackat med på spanienforumet…dom bodde fint strax ovanför Montesinos…sen trampade jag sakta hemåt över gamla järnvägen och ner mot El Paraiso…då var jag så jäkla trött, blev lite för lång tur första dagen! Ca 80km….Resten av dagen gick i slowmotion, lite sol och chill…och lite matlagning…grillad kyckling och kokt broccoli, potatissallad…smaskens 👍

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close