Fredag 1 April….

image

Idag var det dags att testa nya begagnade cykeln ” bicicleta carreteras ”  Den spanska vinden tog i och jag kämpade som sjutton i motvinden, men cykeln gjorde sitt jobb! Helt klart godkänd!

image

Efter cykeltur så blev det lite mat och väntan på att frun skulle komma hem från sina äventyr, fredagsmarknaden var i stan! Vi gick över vägen ner till havet och tog oss en varsin kopp Cafe Con leche..

image

Sen blev det strandhäng övrig tid, vinden blåste från bergen..västerifrån, men vände under tiden vi låg och jäste våra kroppar i solen, till slut var dom så kyliga? Tyckte jag! Så vi vandrade hemåt….

image

Hittade ett riktigt fint motiv på väg hem….Saltpiren i bakgrunden! April, april….jag menar naturligtvis att min fina fru är det fina motivet!

image

Vi köpte med oss Merluza hem från Dial Prix, och jag tillredde den stekt med smör och en blandning av olivolja, vitlök och persilja… Riktigt bra fisk…

image

Lyckan är gjord! Alltså inte i trisslotter! Utan i Mollbergsblandning och en snickers…mmmm va gott….

image

Min fru kämpar på, med att plocka fram lösningar på framtida ekonomiska uträkningar i frågan om hur vi ska kunna bosätta oss här nere sex månader om året!! Heja heja på…..

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close