Slutklämmen på Torrevistelse..tis-tor

image

Bikemania är en utav dom tre cykelaffärerna vid Avda Doctor Gregorio Maranon…vik av in ca 30 m till hörnet av Calle de Los portalicos och Calle de la Solana, hade ett fint utbud av racer och MTB…naturligtvis andra cyklar också, även uthyrning!

image

Första affären utav dom två största på gatan, samma kedja! Ciclos Acequion, the bike shop…. Denna är längst norrut på gatan….ligger bredvid den mysiga lilla affären/restaurangen Los Granainos….fina cyklar och uthyrning….

image

Andra affären i samma kedja ligger något längre söderut på samma gata, Cykelaffärer för cyklister! + andra 😊 Vet ej om dom har uthyrning här? Men fina cyklar!

image

Tredje cykelaffären ligger längst söderut på Gregorio Maranon….Inter-bike…fina cyklar av alla slag och uthyrning! Fantastiskt! Då man är lite av cykelnörd!

image

En utav alla cykeldagar som jag passerat utefter kanalen, stora vägen från San Miguel mot Orihuela går bredvid…

image

Marie Louise vill flytta lite längre söderöver, i området La Veleta och Mar Azul….

image

Man vet aldrig! Ett tu tre så händer det….Trisslotten slår in och vi kanske lägger ett bud på denna lilla härliga skapelse i La Veleta!

image

Hojjade på i rask takt så jag kunde slänga mig av cykeln och plocka fram kameran…det var nästa så jag inte hann, jäklar vilken fart dom har 👍 Stefan tar täten på sin lånade citybike, den var tung i uppförsbackarna!

image

Ulle kommer lätt susande på sin Obrea bakom Stefan…

image

Äntligen kom vi in till stan båda två samtidigt….blev ett stopp på frugans Sangriaställe numero Uno… Ute vid udden bredvid kolonnerna… Las Columnas!

image

Blev ett kort på den fina gamla kyrkan inne i Torre…

image

Ett tu tre så är ett hus bara borta? Visst låg det ett där förut!

Vi har haft en underbar vistelse här nere igen! För min del så har det blivit ca 50 mil på cykelsadeln och jag har fått sett nya cykelvägar som är trevliga, bra med variation! Trevliga cykelkompisar har jag haft som har förgyllt mina turer…sen har jag ju gnetat runt själv också….Torsdagen blev en fin tur på ca 90 km…fikastoppet ungefär vid Los Ramos

image

Annons

3 reaktioner till “Slutklämmen på Torrevistelse..tis-tor

  1. Trevligt! Delar vidare ditt inlägg! 🚴🏻🚵🏼🚴🏾 Såg i media när byggnaden revs, det verkade ha varit av nöden!

    1. Hola Tina, aha…det var alltså en fallfärdig byggnad! Blev så förvånad när det var ett hål där? Tack för tipset av Heiki 👍 Trevlig kvinna, hoppas dom kan fortsätta så 😎 Ha det så bra Tina // M&M

      1. Hej! Kul att ni bloggar från solen! Ja, Heike och Jorge är toppen! 🌟De firade ett år nu, med SunStar! 🌞

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close