Hemma igen…Lördag 9/4

Efter 10 underbara slappa, soliga, härliga dagar i El Paraiso så är det ju så att allt tar ju slut en dag…:( Jag tog mig en promenad utefter Los Naufragos stranden innan hemresa, måste insupa en gnutta sol och lukten av hav innan vi far mot Sverige igen…

image

Ja här står vi nu och väntar på vår skjuts till flyget….

image

Vi provar en ny transfer till flygplatsen….

image

Heiki kom på utsatt tid och hon berättade om sitt och makens företagaride under resans gång, hon fick oss att känna oss trygga i sin affärsidé med allt vad det innebär, hyrbilar på ett enkelt sätt, flygtransfer,mm… Heiki gav oss det vi som kunder vill ha…ett personligt och kundorienterat bemötande som inger trygghet som kund! Det gav hon oss efter bara en resa med henne, vi ska absolut använda oss av deras tjänster igen och kanske vi tom kan våga oss på att hyra en bil av henne, vi har dragit oss för det då vi har upplevt att allt runt detta är så krångligt!

image

Flygresan gick bra och vi slet åt oss våra väskor efter landningen, sprang mot tågen, bara för att upptäcka att vi sprungit ner i fel perrong..upp igen och traskade nu något lugnare mot den perrong som vi nordbor skall använda oss av! Det blev upptåget till Uppsala, stopp där 20 min sen vidare mot Gävle och bussen mot viken…till slut så är vi hemma igen i tystnaden…Shhhh….så tyst det är!

image

Söndagen blev en förmiddags promenad ner till sjön och fågellivet…

image

image

Efter promenad så blev det cykel för hela slanten för mig…Paris-Roubaix under flera timmar, riktigt bra underhållning, först ute i solen och sen inne i stolen…..blev en liten tripp ute på vägarna efter målgången för mig också!

image

Annons

2 reaktioner till “Hemma igen…Lördag 9/4

  1. Oj, ser att vi var nere samtidigt😄
    Fast denna resa gick mer eller mindre helt åt att flytta in i den nya lägenheten i Sea Senses. Härlig strandbild!!!
    Vad kostade transfern ner till oss?

    1. Hejsan Kulramen, har det varit mycket räknande på en sådan innan inflytt 😊 sea senses? Det är dom nya höghusen som jag följt under snart tre år i Punta Prima va?..😬 Härligt att få flytta in!
      Transfer ner till oss skriver du? Från Torrevieja- Alicante AirPort kostar det 30€ enkel resa…från PP vet jag inte?..men inte kan det vara så mycket mera! Väldigt trevlig kvinna Heiki…skriv och fråga, går att skriva på svenska om man vill..Ha det så bra // M&M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close