Down in paradise….18 juli

Ja då var vi på väg igen då! Kul att åka ner till värmen igen, värmen fanns skapligt där hemma också men det blir på ett annorlunda vis naturligtvis här nere i Spanien…men visst är det på vintern som den stora vinsten är att ha ett boende här nere, slippa snö, slask och mörker…image

Annars då? Jag har blivit farfar till lilla Jack…stolt far poserar!❤️ Har nu tre Bb och det fjärde på väg…..mycket att hålla reda på nu! Namnen och vilka jag är morfar och farfar till 😳 Stolt farfar just nu i spanien❤️

image image

Jomenvisst! Vi hann också med ett bröllop innan vi åkte…Ett alldeles underbart bröllop i Strängnäs. Min dotter gifte sig med sin Krille❤️❤️ Champagneglaset hålls krampaktigt, tror det beror på smärta i axel….eller är det att jag snart ska hålla bröllopstal!!

Stolt som en tupp! Jag alltså 😊 Säkert är Caroline också stolt och lycklig över att dom är man och hustru nu! Här är dom precis nygifta, nu återstår alla tal och lovord och ett sjujäkla bröllopsparty…maten var helt enastående! Har aldrig ätit så gott i hela mitt liv…eloge till dom två kockarna i köket!image

Ja! Tillbaka till Spanien…..kanske inte optimalt att flyga kl 6,20 efter ett bröllop och ingen sömn under natten, men vad gör man? Bara att gilla läget om vi ska ner…och det ska vi! Nenna intar medhavd frulle i bilen, medans jag får köra…går skapligt med automatlåda ändå 👍

image

Yes…dom sista checkarna på sociala medier innan bussen kommer….

image

Efter en jobbig flygresa med illaluktande man! Alltså inte jag då 😳 Och svårighet att röra på mig pga arm/axel så var vi äntligen framme i värmen…har packat ner Ipren och alvedon….det blir väl lite natur medicin också tror jag 😜🍻🍷

image

Så skönt att komma ner till ”ballen”lånat ord från Susan! Denna gång var det så rent och fint då Christin och tjejerna nyss varit här…

image

Lite sen kvällsmat….frugan har sovit siesta under em, men inte jag inte😬 Jag har varit ut och luktat på havet och tittat mig omkring i närområdet…är det nått nytt som har hänt?

image

Det blev en kvällspromenad till en chino för att köpa en liten flytbräda ”surfbräda” kanske jag klarar av att ligga på den och plaska i vattnet😳

image

Nä nu måste vi gå hem och sova, det svalkar så skönt nu på kvällen…förstår att spanjorerna äter senare än vi nordbor…

buenas noches!

Annons

En reaktion till “Down in paradise….18 juli

  1. Hola! Ballen i Spanien är bäst! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close