tisdag 19 juli

Hej på er… jag har lovat att hjälpa Mats med bloggen nu när han är lite krasslig och inte kan ta sina inspirerande cykelturer. Han är dock vid gott mod då det som står på andra plats på hans gilla-lista är soldyrkande och sol det har vi ju gott om.

Jag tog som vanligt sovmorgon i morse… Mats brukar vanligtvis ha tagit sin morgontur på cykeln  innan jag hunnit vakna. Men idag var han färdigfikad och stod och trampade på stället och ville iväg till stranden för att prova sin nya leksak.

mats med bräda2På vår väg till stranden mötte vi poliser och massor med upprörda spanjorer… ännu en situation där det skulle varit bra att kunna spanska. Ni kanske inte vet det… men jag är fruktansvärt nyfiken ibland. Har ingen aning om vad de snackade om. Jag försökte titta på var de pekade och gestikulerade om… men jag såg INGET annat än sand. Tji fick jag. Vi får se om vi får höra något skvaller senare.

Några dopp i havet svalkade av oss under dagens strandvistelse. Så underbart att bara flyta omkring i det salta havet. Hur det gick för Mats med surfingen får han berätta om i morgon. 😉

M-L på beach2

Jag skulle gärna vilja bo och jobba här men jag är något i form av en hönsmamma… trots att mina barn är vuxna. Så länge de som jag älskar mår bra där hemma så tänker jag ofta på hur det skulle vara att leva och bo här. Just nu vet jag att alla barn, bonusbarn, barnbarn, föräldrar och hundar mår bra och då känns allt toppen.

Så här bra har Mattias och vår älskade Doris det:

mattias2

Vi tar bussen ner till stan, sa Mats. Okey… man orkar inte så mycket nu när det är så varmt här nere. Men som det så ofta slutar… så gick vi ner. Vi skulle ta en taxi hem, men som det så ofta slutar… så gick vi också hem.

mats på väg2

Nu är kl. 00.30 och det är läggdags för länge sedan för min del. Natti

 

Annons

2 reaktioner till “tisdag 19 juli

 1. Välkomna ner till värmen igen!
  Själva har vi precis kommit hem från Torre via Barcelona där vi låg över 4 nätter på hotell och sen blev det 3 nätter i Berlin! Skönt att vara hemma igen ett tag och njuta av den svenska sommaren.
  I morgon ska bl.a Preciosa och vi träffa Marga & Birgitta i Furuvik, dom hade ju känt igen er och kommit fram och hälsat på er när ni var på IKEA i Valbo.
  Ha det så bra!
  Kram!
  //Carina

 2. Hej! Känner igen det där, går liiite för långt, i värmen 😅 Men med lite vätska, så går det alltid bra. Kram!
  Tina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close