Onsdag 20/7

Hola! Blev sent igår då vi var ner på stan, blev en bit mat på Deni’s…ingen höjdare tycker jag, men Nenna var mer än nöjd med sin pizza med kyckling, curry och créme fraiche. Ett annat sällskap var mycket missnöjd, de hade väntat länge och när de fick maten så skickade de tillbaka den! Hade beställt hummer och fick havskräftor… väldigt osvenskt måste jag säga😜! Vi käkade glass på hemvägen och studerade trafikkaoset som blev på kvällen, polisen stängde av vägen in till stan från Desiderio Maranon…

Apropå surfbrädan! Funkade väl så där tycker jag…ska prova den igen, tänkte att jag skulle kunna ligga på magen och chilla i vattnet, men svårt med armen ändå! Känns som axeln låser sig ibland och hamnar liksom snett på nått vis? Ja ja…får se vad dom säger vid återbesöket!

image

Idag så tog jag en promenad mot Punta Prima, men kom bara fram till Mar Azul innan jag måste sätta mig på en bänk för armen värkte…kanske jag skulle haft mitellan med mig ändå? Ja hur som helst…ska prova igen lite senare! Det är så fint där vid havet! Och lugnt!! Det har varit lite molnigt idag, kom några regndroppar på fm…

image

Provade att enhands cykla ner mot Punta prima…gick rätt så bra när jag sänkte sadeln en deci….jag vill ju inte köra omkull igen…😩

image

Inhägning av området upp mot haciendan?! Det ligger ett hus mellan palmerna och väg 332.. De inhägnar nog sina revir!

image

Här är gott att sitta och filosofera en stund, blixtarna sågs in mot land och det kom några regnstänk….men sen blev det inget mera 🙂

image

Älsklingen chattar…tror jag?

image

Här kör dom zumba pass på kvällarna, mycket folk som passar på att röra på sig…svänger fint…blir lite sugen.😳

image

Annons

4 reaktioner till “Onsdag 20/7

 1. Hola! Blir du bättre i axeln har du en cykelkompis som gärna vill ha sällskap på sina morgonturer! Han börjar på J och slutar på örgen. 😉 Hör av dig via Facebook/messenger i så fall!

  1. Hmmm….😳 Vem kan d va? Jag hör av mig om ett mirakel sker…Pronto! 🚴🏻

 2. Kul att träffa er som hastigast mitt i marknadsvimlet!
  Kanske ses vi igen 🙂
  Ha en trevlig kväll
  Kram Ami

  1. Hola! Detsamma till dig…tänkte väl att det skulle komma förbi några bekanta ansikten då vi satt mitt i smeten en fredag 😊 En trevlig kväll till er också👍//
   M&M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close