Lata dagar i Torrevieja…playa/AC

Fick besök av Ulle i Måndags, en cykelkompis som jag träffade i våras, han är här i värmen och cyklar säkert 15-17 mil i veckan…Blev ju bara fika då jag inte är i toppform ännu 😜 Men till hösten/vintern kan det bli några mil igen! Hoppas jag! Han ska åka hem till Gotland och köra ”Gotland 360” sen återvänder dom i höst för underbara dagar i Spanien….är jag avundsjuk? Jag!!! 😩😳😡

image

Det är hiskeligt va det är varmt! Tom jag tycker det stundtals, tror det beror mycket på att jag är lite orörligare än förut…blir inte många knop gjorda under dagen…

image

Den gamla AC’n stånkar på och fungerar faktiskt! Den får väl va med ett tag till, kylan sprider sig ju inte så långt, så det blir att chilla i vardagsrummet….

image

Sen måste man ju ner och chilla på playan och bada i det ljuvliga vattnet…fram och tillbaka mellan värme och kyla…ska jag va ärlig så har vi inte använt AC’n så mycket…öppna fönster och dörrar och takfläkt är det som gäller…

image

Jag älskar alla Ferreteria’s som finns i detta land, det påminner mig lite om min barndoms järnhandlare, det är ju en heldags upplevelse att gå runt i dom häringa affärerna och upptäcka allt som finns, lite som att upptäcka det dolda som finns i Pettsons barnböcker 😳

image

Ja det är till detta Los Naufragos som vi traskar om dagarna…10-15 min…en fin strand med vattenlek för barn och volleyboll nät…

Snart får vi sällskap av min dotter och man, med tillhörande barnbarn Signe ❤️👍

Annons

2 reaktioner till “Lata dagar i Torrevieja…playa/AC

  1. Vilken cyklist! Förstår att du känner dig lite ofärdig, i jämförelse! Men tur saker och ting går över, och läker ihop. Om ni inte har AC på, Mats, sover ni då med öppna fönster? Vi kyler av en stund innan läggdags. Men sover inte med AC. Älskar takfläktar och har monterat en i köket, till och med! Det blev en riktig hit!:-)

  2. Hola Tina! Vi har brukat köra med AC’n på eftermiddagen en sväng för avkylning…under kvällar och natt kör vi med öppna fönster och dörrar, ja ytterdörren låser vi när vi slaggar men annars får det stå öppet! Mera fläktar! Det är bra 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close