Vad pågår mellan resorna till Torrevieja….

Någon gång i februari påstod min fru att det är dax att sätta igång med projekt ”nytt kök” Jaha sa jag och började riva skiten, det är ju kul och inspirerande! Men sen visade det sig att det är en jävla massa knep och knåp för att få det att fungera i slutändan…

Ungefär så här långt så började vi se ett litet ljus i tunneln…och än så länge var det inte ljusen från ett tåg vi såg spåren av…skämt från min tid som rallare! Nu började det kännas ok! Men det går åt en jävla massa tid på internet för att hitta energi och lösa problem för en hobbyamatör inom snickeri, elektriker, rörmokeri, kakelsättare,golvläggare, mm…. man byter keps för olika moment och hoppas på det bästa 😜

Ikeakök skulle det vara…tur jag stod på mig om att vi ska hämta varje del för sig! Vilket kaos det skulle ha blivit i vår lilla stuga om vi tagit hemkörning av köket 😳 Det blev trångt ändå fast vi hämtade kartonger för varje vägg själv allt eftersom…

Sen var det ju dags att sätta på sig VVS Kepsen… Det skulle fixas avlopp…ahhh…det är som att bygga lego var det någon som sa? Jomenvisst! Det skulle grävas och krypas under stugan som inte står på särskilt stabil grund och som inte är speciellt frikostig med mellanrum mellan golv och mark😳 Men som sagt…det mesta går att fixa med en väldig massa sömnsvårigheter, grubblande och internet…😄

Nu är det mesta dock klart! Lite småpul och väntan på beslut om att installera trekammarbrunn…förbränningstoaletten fungerar dock aldelles utmärkt…börjar tröttna lite på allt pulande nu…längtar ner till Torre och varma sköna promenader och cykelturer…😎

Frukost i det gröna…

Jack och Signe

Jack med familj hemma efter 3,5 månad i Cuba…

Svensk midsommar de Lux får avsluta detta bloggande för denna gång…

Annons

3 reaktioner till “Vad pågår mellan resorna till Torrevieja….

 1. Åh så fint det blev i köket! Härliga bilder!
  Kommer ni ser snart till Torre?
  Vet inte om ni har hört att La Syrra dog i måndags! Så ofattbart, man kan inte fatta att det är sant!
  Hon var ju en fantastiskt god vän. Saknar henne jättemycket. Läs gärna Preciosas blogg….
  Kram!

  1. Hej Carina…Nej vi visste inget! Så sorgligt…😢 Vi ska kolla bloggen!
   Jag åker ner en vecka i sommar sen blir det i höst vi åker båda…Sköt om er // Mats&Nenna

   1. Tack detsamma!
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close