Eremiten har synts i Torrevieja…

Hå hå jaja…detta blev en lång vecka utan min fru 😳 Bara cyklarna och jag! Nu saknar jag min älskade kamrat och fina fru 😜 I morgon åker jag hemöver igen 🇸🇪

Blev några längre turer på racern, var varmt men med mycket vätska och nått på huvudet, förutom hjälmen😜 Så har det funkat! Men föredrar nog att cykla under höst och vår👍

Promenader i solen har det blivit…några svängar till Playa Flamenca, fint utefter havet…men varmt!

Jag och min följeslagare under veckan…en envis jäkel att haka på!

Ja det är då inte bara jag som är tokig i att cykla i värmen! Under lördag och söndag så var det hundratals med cyklister ute på vägarna…

En fascinerande växt som ser ut som den funnits sedan tiden då dinosaurierna klampade omkring…

Stopp för fika i Torremondo vid caféet vid kyrkan…

Stopp för fotografering av utsikten över Embalse de la pedrera…

Sista cykelturen ner mot Pilar de la horada utefter kanalen, bitvis så är det dålig väg och där ska man ta det lugnt, men inte jag inte! Blev ett genomslag och byte av slang. En bit längre ner så hakade jag på några andra cyklister tills jag insåg att jag inte kände igen mig? Fick vända och leta på den rätta vägen…för mig 😄

Jag kom till slut runt och tillbaka till Torremondo, stannade vid caféet efter vägen…blev lite tapas, pilsner och kaffe…fortsatte runt dammen!

Blev en lång tur i hettan så när jag äntligen kom fram till Los Montesinos så var glassen läskande och god! Bara en mil kvar nu!

Vid en av promenaderna så tog jag ett dopp vid Punta Prima stranden, det språk jag hörde mest under simturen var ryska…bor det många ryssar i området tro?

Hmmm….oavsett hur allt gått till med tillstånd och annat så tycker jag att det är tråkigt att dom trevliga kioskerna fått stänga ner! Jaja…undrar hur länge det dröjer innan dom öppnas igen, och vem vet vem som fått pengar under bordet då….

Oj vilken båt jag såg!! Den skulle ha varit härlig att ha i Ottnaren och glidit omkring i……

Nen nej! Inte den vita! Utan den lilla röda i vänster bildkant….😜

Fick för mig att promenera in mot stora staden en kväll! Fint men otroligt med folk…gick bakgator hem igen…är man eremit så är man 😂

Hur som helst så är det fantastiskt att få ha turen och lyckan om att vara med om detta fina varma härliga underbara Costa Blanca äventyr och att veta att tryggheten, lugnet och familjen finns i vårt andra Paradis i Årsunda med omnejd!

Tacksam…💕 Den bästa av två världar 🇸🇪🇪🇸

Annons

2 reaktioner till “Eremiten har synts i Torrevieja…

 1. Hej
  Trevlig vecka du verkat ha 🙂 Verkligen synd att dessa barer stängt. Blir alltid minst ett besök/resa.
  Ha en fortsatt bra sommar
  Annica & Christer

  1. Hejsan 😊 Jag har haft en skön och härlig vecka, värme och sol! Första dagen jag kom ner så var dom öppna, men sen blev dom stängda! Jag tycker det har varit trevligt att sitta i solen, helst vid kiosken längst ut…men vi får väl se hur länge det blir tomt där?
   Ha en trevlig sommar ni också 😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close