Så härligt att komma ner till värme och sol igen

Äntligen så är vi nere vid vårt El Paraiso igen.. som vi har längtat!

Nu ska vi mysa och chilla…

jag skall försöka cykla lite fina turer i området! Jag tycker jag varit ganska så flitig med cykeln i höst, hade ju turen att få ta över en Trek av en kompis som också cyklar…blir lite roligare när man får en bättre cykel 😜 men inget slår detta med att komma ner och få möjlighet att cykla i November i 20 grader och sol…🚴🏻😎👍

Denna bild har jag lånat från en otroligt duktig fotograf som heter Ari Byström i Sandviken.. han är helt otrolig att få fina bilder…detta är kvällsbild över Storsjön..

Det bästa av allt är att min otroligt fina, härliga, goa, underbara, fantastiska, starka, kloka dotter äntligen fått sin dotter och stora syster till Lova…Har hänt två gånger nu att våra barn passar på att föda barn precis när vi ska åka iväg till Spanien! Dom har hela året på sig men ska precis ta det då? Nåja! Nu funkade det bra igen och mitt femte barnbarn kom till världen precis innan vi åkte❤️

Vi har hyrt bil av Heike denna gång…hon stod där och väntade när vi kom och allt flöt på bra…bara det att vi tog norrut efter rondellen vid flygplatsen😳 Vi åker åt fel håll sa jag till min fru! Nej vi åker på 332 sa hon?…Jo visst men åt fel håll! Fick vända så var det avklarat 😊

Ett litet minustecken nu när vi kom ner var att den städning vi beställt inte blivit gjord😱 Tur var att vi kom och inte någon av våra vänner som också ibland lånar vår lägenhet…vi har ej fått någon förklaring ännu…hoppas att det finns en förklaring! Känns otryggt att inte kunna lita på någon som har tillgång till vår lägenhet!

Vi har installerat internet genom onlyfibra… 20 € månaden i 12 månader sen 24 € per månad…kollade hastighet och det känns som det är helt ok! Skulle kanske varit lite mera…men det fungerar för oss!

 

 

Annons

6 reaktioner till “Så härligt att komma ner till värme och sol igen

 1. Godmorgon på er.
  Vad trevligt med värme och sol ett tag. För oss blir det ingen höstresa i år. Får läsa hur trevligt ni och alla andra har det istället 🙂
  Njut av dagen 🙂
  Annica / Christer

 2. Hej på er…vi ska njuta så mycket det går! Ha det så bra😎 Mats & Marie Louise

 3. Åh, så härligt för er att vara i paradiset igen😊. Själv vill jag åka ner över jul men får ingen respons här hemma på det. Min kusin fr Sandviken ringde igår. Det är nog 30 år sedan vi pratade med varandra. Fick veta att hans bror bor i Årsunda ( kan det heta så).
  Ha det så skönt!
  Kram/A-K

 4. Hej A-K😊 Ja vi sa också att det skulle vara trevligt att fira julen här. Årsunda heter det absolut! Där bor ju vi 😜 Marie Louise älskar värmen som är här nu. Ha det så bra du med // M&M

 5. Lite kallt på kvällarna men underbart väder dagtid. Det är klart att man njuter. Ha en fin semester!

  1. Hola😊 Ja det är lite kallt morgnar och kvällar men vad gör det när vädret i stort är så otroligt härligt, solen värmer så gott under dagen! Även om man behöver klä på sig vissa dagar så är ljuset och atmosfären så härlig. Ha det så bra själv 😎 // M&M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close