Prommis, solbada och matproblem…

Idag tänkte jag mig ut på cykeln, men orken tröt på morgonen, blev en promenad istället. Min fru drog iväg före mig mot Punta och jag en stund efter…vi kom samtidigt hem! Ca 5 km blir det.

Efter en stadig frukost och lite chill på balkongen, så tog vi bilen till Playa Punta Prima, parkerade precis vid den fina restaurangen och gick ner till playan…Vi blev kvar där långt in på eftermiddagen! Sen blev vi hungriga, tog bilen och åkte söderöver…för vi skulle äta lite lätt någonstans…😳

Vi hamnade nere i ??? Vi vet inte men det var en stor militäranläggning nere vid havet… vi såg La Manga och Lo Pagan över vattnet…vi hittade inte någonstans att äta nått enkelt, såg verkligen stängt ut överallt…det var ju siesta också?

Vi satt oss i bilen igen och for som yra höns hit och dit innan vi hittade ut på 332an igen och mot Torrevieja…Hungriga och trötta bestämde vi oss för att åka hem och ta nått enkelt nere vid havet…väl där så var vi så griniga och hungriga och till råga på allt så fick vi reda på när vi beställt maten att dom stängde kl 18.00…då blir man lite stressad!  Särskilt när man är grinig innan 😂 Men maten kom och det var gott! Måste bli slut på bilturer på hungrig mage, blir ju stressad ändå med alla konstiga rondeller, stopp och väjningsplikter som är här i Spansklandet

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close