Cykel och sol..

Tog mig en tur runt Embalse de la pedrera idag också, fin tur och många cyklister som är ute en lördag! Ekonomin i Spanien har ju raserats sedan många år tillbaka, den är dock till viss del på uppgång igen! Men detta hus har fått stå tillbaka för den eventuella uppgång som är på gång för det fina huset står tomt och obebyggt, utan fönster och dörrar sedan många år tillbaka? Vad har hänt med dom som började bygga detta fina hus en gång i tiden? Detta är på väg till  Torremondo…

När jag väl kom hem igen så tog jag mig ner till stranden, min fru satt där redan! Jag tog mod till mig och tänkte att jag ändå har vikingablod i mig så jag tog och hoppade i! Det var skönt när jag kom i…Kan det ha varit 20grader? Ska ta med tempmätaren i morgon!

 

 

På eftermiddagen så pratade jag lite med min son Mattias, han var på jobb! Han är elektriker och får hoppa in lite då och nu!

Han har just nu storsatsat på sin andra verksamhet som personligtränare och massör! Köpt sig ny lokal som han håller på att fixa iordning för fullt! Han väntar på sin far, han vill ha hjälp, men han grejar allt detta själv han min stora pojk! ❤️

Bodyvision.se om intresse finnes 😊

Under kvällen så var vi hembjudna till Ulle och Maud, dom bor här nere och har precis köpt ny lägenhet i området bakom oss, fint som bara den! Vi skulle gå och äta på Meson el Huertano! Men när vi nordbor kom dit så blev vi upplysta om att dom öppnade om en timme? Vi gick då vidare till den Mexikanska restaurangen bakom Dial Prix, den öppnade om en halvtimme, vi gick då upp på Desiderio Rodriguez och tittade in på Bar el stop… det är en liten restaurang som öppnat med nya ägare, Danska! 1 November.. Vi tog oss en titt och blev kvar där… vi blev nöjda och belåtna…Det blev en fin kväll😎

Annons

2 reaktioner till “Cykel och sol..

  1. Det är så många fina hus som står övergivna överallt här tycker jag. Tråkigt! Du är verkligen en riktig viking som badar. Hualigen vad kallt! Det ser ut som ni har fina dagar. Laddar väl för en härlig vinter i Sverige. :))

    1. Hej Ja det finns verkligen en hel del övergivna och ej färdiga hus här i omgivningarna! Kändes helt ok DÅ att kliva i vattnet, inte dagen före! Är en badkruka och jag gillade tempen i somras då jag var ner, ca 29.. men nu låg det på ca 20-21 grader. Ha det gött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close