Fredag…cykel,cykel och hårfrissan

Idag var jag uppe med tuppen och redo för cykeltur kl 9.00, mötte upp dom andra gubbarna så drog vi iväg! Vi cyklade upp mot Algorfa, almoradi, Dolores, Catral, Albatera och slutligen bestigningen av backen upp mot Hondon de los Frailes…Puuust! Vilken pärs det var! Tufft i värmen men upp kom jag! Bra jobbat av Peter, Micke och Ulle också. Skönt att få glida nerför på andra sidan ner till byn Hondon och få i sig lite mat och dryck. Totalt blev det drygt 13 mil idag, vi var borta hela dagen, kom precis hem när kvällsmaten var klar 😜 Min fru hade då under dagen varit iväg till frissan Jesica Marino och fått håret fixat, hon sa att hälften av hennes kunder är svenskar, min fru blev så fin! Nu när vi fått i oss lite mat så känns det i kroppen att jag suttit på cykeln hela dagen, glömde också att smörja in mig så det får jag väl sota för! I morgon är vilodag igen!

 

Ibland så hamnade vi lite ur kurs, men vi hittade alltid tillbaka till asfalten igen!

Min fina fru blir ännu finare hos frissan Jesica Marino.

Blev en punktering idag för en av oss, skönt med ett stopp 😎

Annons

2 reaktioner till “Fredag…cykel,cykel och hårfrissan

  1. Tur att du ser en punktering som positiv 😉
    En annan skulle bara bli sååååå frustrerad 🤣
    Önskar er en bra lördag

    1. Haha…gick ju an när det inte var jag 😂👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close